Membri

Cursuri de educație financiară și sprijin financiar pentru echipamente oferite liceelor prin programul „Susțin educația financiară în comunitatea mea”, derulat de JA România și Raiffeisen Bank

  • Din 17 februarie, JA România și Raiffeisen Bank reiau inițiativa „Susțin educația financiară în comunitatea mea” prin care oferă liceelor soluții pentru educația online.
  • Parcurgând cursul digital de educație financiară ABCdar bancar, liceenii își pot ajuta școala să obțină sprijin financiar pentru echipamente tehnice necesare educației în școală sau la distanță.

 

JA România și Raiffeisen Bank reiau inițiativa „Susțin educația financiară în comunitatea mea” prin care oferă liceelor soluții pentru educația online: cursuri de educație financiară digitale pentru educarea utilizării responsabile a resurselor financiare, acces gratuit la platforma LMS JA Inspire™ și posibilitatea de a beneficia de sprijin financiar pentru echipamente tehnice necesare educației în școală sau la distanță.

Până la data de 14 mai, liceele din țară se pot înscrie în program implicându-și elevii să urmeze cursul de educație financiară ABCdar bancar, dezvoltat pe platforma educațională JA Inspire™ și accesibil utilizând orice dispozitiv conectat la internet (smartphone, tabletă, laptop sau PC) ori prin intermediul aplicațiilor Android și iOS.

Fiecare licean care parcurge cursul de educație financiară ABCdar bancar își poate ajuta școala să obțină sprijin financiar pentru echipamente tehnice în timp ce beneficiază de resurse educaționale moderne, cu feedback imediat, care îl ajută să își însușească noțiuni de bază despre planificarea bugetului, investiții, metode moderne de plată și economisire.

„Este un curs interesant, în care am învățat că este important, atât pentru mine, cât și pentru cei din familie, să am un buget și să țin evidența banilor, astfel încât viața de zi cu zi să aibă un curs normal și previzibil.”, a afirmat unul dintre elevii participanții la ediția precedentă.

La edițiile anterioare, peste 55.000 de elevi liceeni au parcurs modulul ABCdar bancar în format digital interactiv, iar 15 licee teoretice și tehnologice[1] din 11 județe au beneficiat de sprijin financiar pentru echipamente tehnice și dotări.

Înscrierile încep pe 17 februarie. Mai multe detalii despre calendar și procesul de înscriere sunt disponibile la https://jar.ro/abcdarbancar

Inițiativa este la a patra ediție și face parte din programul de educație financiară dezvoltat, începând cu anul 2010, de JA România în parteneriat cu Raiffeisen Bank. Din 2018, modulul ABCdar bancar în versiune digitală interactivă este la dispoziția liceelor participante la programul JA de educație financiară.

 


[1] Din localitățile Botoșani, București, Drăgănești-Olt, Oradea, Piatra-Neamț, Ploiești, Rădăuți, Râmnicu Vâlcea, Sighetu Marmației, Strehaia, Ștei și Tulcea.

Plus d'actualités

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

For 10 years, we have been supporting and awarding entrepreneurs in Romania! Creative and persevering entrepreneurs, whose vision changes the world. ...

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

De 10 ani, susținem și premiem antreprenorii din România! Antreprenorii creativi și perseverenți, a căror viziune schimbă lumea. Programul EY...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !