Comunicare -Presa

Cushman & Wakefield Echinox: StreamWIDE se alătură noului pol IT conturat în cadrul proiectului Timpuri Noi Square

Bucureşti, august 2019: StreamWIDE, companie specializată în industria software şi telecomunicaţii, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului Timpuri Noi Square, alăturându-se astfel noului pol de IT creat în parcul de afaceri dezvoltat de Vastint România.

StreamWIDE a închiriat un spaţiu de 730 de metri pătraţi în cadrul celei de-a treia clădiri a proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox. Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 de metri pătraţi, cu un grad general de ocupare de peste 90%, mai mult de jumătate din spaţii fiind închiriate de companii din industria IT.

Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „StreamWIDE a ales mutarea în Timpuri Noi Square deoarece managementul a înţeles că şi spaţiul în sine reprezintă o modalitate de atragere şi retenţie a talentelor din domeniul IT. Confortul angajaţilor va fi sporit prin avantajele oferite de dotările tehnice specifice unei clădiri de clasa A, de oferta atractivă de retail, constând în locaţiile Biutiful Downtown şi Carnivale Food Market, dar şi prin poziţionarea în apropierea centrului Capitalei. Această tranzacţie reconfirmă poziţia Timpuri Noi Square ca noul pol de IT major al Bucureştiului.”

Roxana Vesca, HR Manager, StreamWIDE: „Construim soluții software complexe, folosite de marii operatori de telecomunicații, cât şi de entităţile de Public Safety din întreaga lume, cu milioane de utilizatori finali. Suntem implicați în optimizarea platformelor și, pe măsură ce ne dezvoltăm, facilitățile oferite şi echipele de IT se dezvoltă şi ele, într-o locaţie cât mai avantajoasă.”

StreamWIDE este o companie fondată în 2001 de o echipă de ingineri de origine franceză, prezentă pe piaţa locală de aproape 15 ani, biroul din Bucureşti având operaţiuni de cercetare – dezvoltare (R&D) şi suport. Lider în servicii de telecomunicații cu valoare adăugată (VAS) pentru operatorii telecom şi platforme de comunicaţii sigure şi digitalizare pentru industria de Public Safety, StreamWIDE asistă aceste entităţi cu soluţii de Mission Critical Communication (MCX : MCPTT, MCDATA, MCVIDEO), mesagerie vocală, convergent charging şi intelligent routing. Compania are sediul în Paris (Franța), cu filiale în România, SUA, Tunisia, China și cu mai multe birouri de vânzări.

Timpuri Noi Square este unul dintre cel mai mari proiecte mixte din România și va atinge o suprafață totală de peste 100,000 metri pătraţi de birouri și spații comerciale moderne, clasa A și o componentă rezidențială de aproximativ  50,000 metri pătraţi. Primele trei clădiri de birouri sunt deja livrate, fiind ocupate în proporţie de 90%.

În martie 2018 Timpuri Noi Square a obţinut certificarea LEED Platinum. Proiectul oferă un mediu primitor şi sănătos de birouri, cu aer condiționat silențios și sistem de ventilaţie, control termic, birouri cu înălţime de 3 metri şi lumină naturală. La parter există un spaţiu generos de restaurante, terase, cafenea snack bar şi facilități de recreere.

Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanță imobiliară de pe piața locală şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Departamentul de birouri este activ în Bucureşti şi în cele mai mari oraşe din ţară, precum Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi sau Braşov, fiind implicat în ultimii trei ani în peste 100 de tranzacţii cu o suprafaţă cumulată de circa 150.000 de metri pătraţi. Echipa Cushman & Wakefield Echinox de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com 

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajați în peste 70 de țări şi venituri de 8,2 miliarde de dolari, oferă servicii de consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

 

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !