Doze uriașe de emoție și energie pozitivă într-un concert marca Jukebox

Veselia, carisma, autenticitatea și experiența muzicienilor Jukebox vor completa seara Galei cu un show live de excepție

Jukebox este tonomatul fabricat în România! Cu 20 ani de scenă, sute de emisiuni și peste 2000 concerte, Jukebox a devenit una dintre cele mai apreciate trupe de muzică live din România. Trupa Jukebox, în frunte cu simpaticul Alex Vasilache, este foarte cunoscută și pentru prezența în emisiunea „Cronica Cârcotașilor”, timp de 10 ani, dar și pentru participarea la numeroase festivaluri și concursuri (Festival Mamaia, X Factor, Eurovision, Te Cunosc de Undeva). 

Din 2021, în concerte alături de Jukebox, apare și Julie Mayaya. Votată cea mai bună voce din România în 2012, devine atunci câștigătoarea trofeului Vocea României. În concurs s-a remarcat prin interpretările cu influențe soul, jazz, pop, rock, dance. Cântă de la 5 ani și este asemănată cu regina rock'n'roll, Tina Turner, datorită vocii, dar și energiei sale. A fost urmărită și în emisiuni ca: Te Cunosc de Undeva, Cântă Acum cu Mine, iUmor.  

Toate concertele marca „Jukebox” sunt „ediție specială”, iar veselia, carismă, autenticitatea și experiența muzicienilor completează un show live de excepție, în permanență interacțiune cu cel mai important membru al trupei Jukebox: publicul! Cele mai cunoscute hituri internaționale, adaptările originale ale unor piese românești, alături de piesele originale Jukebox și improvizații muzicale spontane, fac deliciul unor concerte memorabile, cu doze uriașe de emoție și energie pozitivă. 

Plus d'actualités

Noi membrii

Commergent

Commergent este o companie românească privată concentrată pe dezvoltarea soluțiilor online pentru afaceri, utilizând sisteme de eCommerce flexibile,...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !