Comunicare -Presa

ELITE Business Women, cea mai mare companie de antreprenoriat feminin din România va invita la Gala - Women On Top Extreme

Gala Women on Top Extreme reprezintă un eveniment inedit care se va desfăşura la Bucureşti, în data de 16 Mai, la Club Diamon. Acesta îşi propune să descopere şi să promoveze poveşti şi caractere feminine, care prin determinare, spirit de iniţiativă şi flexibilitate ne motivează să ne depăşim propriile limite.

Evenimentul va aduce în prim plan Curajul şi Performanţa, aşa cum au fost ele scrise prin experienţa trăită de către femei puternice, a căror activitate este una de mare impact. Pentru aceasta a trăi în „Top Extreme” nu înseamnă doar să simţi adrenalină la turaţie maximă, cât mai ales acel echilibru delicat între ceea ce gândeşti, ceea ce simţi şi ceea ce îţi propui să materializezi, cu mult curaj, în viaţa de zi cu zi.

”Acest tip nou de panell, vine ca o completare a stilului de business al evenimentelor noastre, aducând şi mai mult dinamism paletei de evenimente Elite Business Women. Acest concept are la  bază dorinţa de a promova cât mai mult în comunitate povesti remarcabile din spaţiul românesc, pline de inedit. Women on top Extreme reprezinta viaţa unor femei carismatice cu mare „cârlig la public”, ale căror experienţe, adesea trăite la un level de Top Extreme, se pot concentra, cu succes, în celebra frază: Be the woman who makes the difference, uneori în condiţii care depăşesc limita imaginabilului, declară Bianca Tudor, fondator Elite Business Women, organizator Gala Women On Top Extreme.

Când spui „Top Extreme” eşti tentat să crezi că cei în cauză sunt o castă privilegiată ce au atins un grad superior de iluminare interioară, iar prin talent fac lucruri ieşite din comun. Sunt şi asemenea oameni, dar cei mai mulţi dintre ei ne sunt mult mai accesibili... sunt persoane care îşi şlefuiesc talentul zilnic, femei care vor mereu să se autodepăşească, iar printr-un efort remarcabil „frontiera” dintre posibil şi imposibil devine accesibilă”, declară Adelina Chişu – Fondatoare Ghepard Communication,  modetator Panel Women On Top Extreme.

Printre invitaţii de onoare şi primii speakerii anunţaţi, menţionam:

  • Dna. UCA MARINESCU - femeia explorator care a atins Polul Nord
  • DNA. ROXANA CIUHULESCU - practicanta de sport extrem
  • Dna. ANDREEA LIPTAK SPIRIDON - filantroapa

dar şi Dl. SERGIU NEGUȚ - investitor și decan al Maastricht School of Management din România.

Gala Women on Top Extreme pune în lumina valoarea femeilor care, prin ceea ce fac - mai ales într-o lume în care bărbaţii deţin supremaţia – acestea reuşesc să fie de top precum: Medici, Aviatori, Artiste, Politicieni, Sportive, Filantroape etc.

PRIMUL FOND PRIVAT DE INVESTIȚII PENTRU FEMEILE ANTREPRENOR LA NIVEL INTERNATIONAL

În cadrul Galei Women on Top Extreme va mai fi lansat un alt concept inedit - Elite Business Women Affiliate Program & Elite Business Women Investment Fund, primul fond de investiții privat dedicat femeilor antreprenor.

Împreună, ne propunem să creștem segmentul ÎMM din România şi străinătate.

Din 700.000 de companii active în piaţa românească, doar 40.000 sunt profitabile, iar cu toate acestea atât în România cât și în Europa, economia este susţinută 95-97% de sectorul ÎMM.
 

Despre Elite Bussiness Woman

Elite Business Women este o companie de educație antreprenorială pentru femei; un proiect de antreprenoriat social care schimbă mentalități. Prin evenimentele organizate de ELITE Business Women, femeile antreprenor au reușit să se cunoască, au creat strânse legături care s-au transformat ușor dar sigur într-o comunitate de business internațională, prezentă în 7 orașe din România, dar și la nivel internațional în UK, Portugalia, Belgia și Italia.

https://evenimente.juridice.ro/2019/04/gala-women-on-top-extreme-16-mai-2019-bucuresti.html

 

GHEPARD COMMUNICATION

7 Iuliu Maniu St.

400158 Cluj-Napoca

T: + 40 754 805 160

Plus d'actualités

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Prahova

🚗Incursiunea #BusinessTourCCIFER a continuat  în județul Prahova. Alături de noi au fost peste 40 de participanți care s-au bucurat de oportunitatea...

Noi membrii

ASOCIATIA TECH STATION

Tech Station este o comunitate de experți pentru dezvoltarea și finanțarea ecosistemului IT și digital franco-român.

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !