Membri

Fondul de Bine - Un share/o donatie conteaza enorm!

Auzim din ce în ce mai des diagnosticul AUTISM la copii. 1 din 54 de copii este afectat de o tulburare de spectru autist.


Autismul însemnă izolare, imposibilitatea de a comunica sau de a face parte din societate. Cu ajutor și mulți ani de terapie de specialitate, copiii au șanse să fie recuperați.

Perioada de izolare ne-a afectat pe toți, în special pe cei mici. Ei nu avut parte de programe de terapie - unii dintre copii au regresat, alții au putut primi ajutor parțial prin programele online.

Cele două centre de recuperare ale Autism Voice s-au deschis după două luni de închidere temporară și suntem fericiți să putem ajuta din nou copiii, dar avem nevoie de susținere pentru a continua.

Avem nevoie de donații pentru a continua programele gratuite locale de recuperare pentru copiii din cele două centre și cei proveniți din familii defavorizate, pentru a achiziționa materiale de protecție și dezinfectant, materiale de lucru și jucării, și pentru a susține programele gratuite naționale pentru familiile cu copii cu autism.

 

O imagine care conține captură de ecran Descriere generată automat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O parte din poveștile copiilor noștri pot fi citite aici - https://autismvoice.ro/autism/jurnalul-copiilor/

Lista completă cu produsele igienico-sanitare necesare poate fi consultată aici - https://cutt.ly/TyUN5rq

Lista completă cu materialele și jucăriile de care avem nevoie poate fi consultată aici - https://cutt.ly/8yUN6Da

Vă rugăm să ne ajutați să nu îi abandonăm pe copiii cu autism! Binele nu poate fi amânat! Pentru cei mici, “mai târziu“ nu există!

Multumim partenerilor nostri de la Aura Ion Foundation pentru posibilitatea de a implementa aceasta campanie, pentru copiii cu autism!

Multumesc din suflet pentru sustinere! 

Logo

Logo

 

Nicoleta Orlea

Coordonator Dep. Fundraising

T: 0751 278 391

E: nicoleta.orlea(@)autismvoice.ro | www.autismvoice.ro

Str.Agricultori, nr 116A, Sector 2, Bucuresti

 
 

Plus d'actualités

Noi membrii

EXL

EXL este o companie multinațională care, în parteneriat cu clienții săi, oferă soluții digitale de analiză pentru a îmbunătăți rezultatele de afaceri...

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗 #BusinessTour Pitești - o zi plină de oportunități și conexiuni de business, într-un program complex de vizite și întâlniri în companii din regiune....

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

For 10 years, we have been supporting and awarding entrepreneurs in Romania! Creative and persevering entrepreneurs, whose vision changes the world. ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !