Comunicare -Presa

HR Direct Interim a fost achizitionat de Grupul COOPTALIS

2020 începe cu vești noi pentru HR Direct Interim și Cooptalis, companie de origine franceză, actor important în domeniul resurselor umane, prin achiziția pe care vom începe să o consolidăm.

Considerăm că talentele nu au frontiere, așadar, ne unim puterile pentru a cuprinde și piața forței de muncă românească în deschiderea noilor oportunități.

HR Direct Interim a fost înființată în anul 2017. Până în prezent a recrutat și plasat peste 350 de candidați către clienți importanți ai pieței autohtone sau internaționale și are o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro în anul 2019. Viziunea externă asupra fluctuațiilor de personal și capacitatea de a anticipa efectele acestora face ca misiunea noastră să fie aceea de a valoriza resursa umană la cel mai înalt potențial al său în scopul satisfacerii nevoilor clienților.

Misiunea Cooptalis este sprijinirea succesului clienților și a viselor candidaților. Punctul forte este acela de a putea susține proiecte de mobilitate de la A la Z, de la căutarea de locuri de muncă la imigrare și relocare în noua țară. Cooptalis a facilitat deja peste 2.000 de proiecte de mobilitate profesională. În viitor, obiectivul este ca oricine are un proiect de mobilitate profesională în Franța sau în străinătate să poată beneficia de experiența și know-how-ul Cooptalis. Cooptalis este prezent deja în peste 10 locații, atât în Europa, cât și în Asia, Canada și Africa.

Cooptalis este de asemenea parte a ecosistemului FRENCH TECH și a fost desemnat de către Guvernul Francez să implementeze programul French Tech 120, ce reunește 120 de start-up-uri în creștere exponențială, ce vor fi ajutate de Guvern să devină lideri de rang mondial.

Împreună considerăm că vom deveni un lider al mobilității internaționale, dar și al pieței locale prin varietatea de servicii pe care o punem la dispoziție, prin soluțiile inovative pe care le găsim și prin instinctul constant de a furniza soluții. Într-un domeniu în care este mandatoriu să fii informat în timp util și să te adaptezi tendințelor pieței, HR Direct Interim si Cooptalis sunt alături de toți cei care cred în faptul că o oragnizație de top înseamnă atribute precum profesionalism, încredere și calitate, care se construiesc în timp și prin investiții, dar și alături de o echipă bine consolidată!

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !