Membri

Kinstellar consiliază fondul de capital privat Black Sea Fund I cu privire la achiziția rețelei române de imagistică dentară, DigiRay

Decembrie 2020 – Black Sea Fund I este un fond de investiții cu sediul în București, axat pe investiții în întreprinderi mici și mijlocii din România și care își propune să ofere capital de expansiune companiilor cu creștere ridicată într-o gamă largă de sectoare inclusiv producție, servicii de afaceri, asistență medicală și IT.

DigiRay, înființată în 2008 de un antreprenor român, deține cea mai importantă rețeau de imagistică maxilo-facială și tehnici dentare digitale din România. Operează 11 centre situate în principal în partea de vest a României.

Echipa Kinstellar din București a fost coordonată de Răzvan Popa, Partner în cadrul biroului local și  Co-Head la nivel regional al sectorului de Private Equity. Răzvan Popa a fost susținut de Cătălin Dinu și Smaranda Văcaru, Senior Associates în cadrul biroului din România și Ágnes Szabó din Budapesta, Patricia Piticaș, Răzvan Crețu și Andreea Liviță – Associates în cadrul biroului local.

Vorbind despre tranzacție, Răzvan Popa explică: „Suntem încântați că am sprijinit Black Sea Fund I în investiția în sectorul sănătății din România în aceste vremuri dificile. Proiectul acesta demonstrează expertiza biroului local în ceea ce privește ariile de Private Equity și Healthcare, și este o dovadă a unor standarde înalte pe care firma noastră le respect în asistența oferită clienților săi. Așteptăm cu nerăbdare viitoare proiecte asemănătoare, România are un potențial imens de creștere și suntem încântați să vedem ce va urma.’’

Pentru mai multe informații, vă rugăm să îl contactați pe Răzvan Popa, Partener, la adresa de email razvan.popa@kinstellar.com.

 

Despre Kinstellar

Kinstellar este o firmă de avocatură independentă din Europa Emergentă, Turcia și Asia Centrală, cu 11 birouri și peste 250 de avocați la nivel regional. A fost creată în noiembrie 2008 din birourile renumitei firme internaționale de avocatură Linklaters și este continuatoarea, în toate ariile sale de practică, a standardelor de calitate deprinse de echipele sale de avocați în cei mai bine de 15 ani de prezență Linklaters în regiune. Biroul din București al Kinstellar a fost în mod constant implicat în cele mai importante tranzacții din România.

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !