Membri

Kinstellar consiliază S Immo AG în achiziția de 97 de milioane de euro a clădirilor de birouri Campus 6.2 și Campus 6.3 din București

Decembrie 2020 – Kinstellar este încântat să anunțe că a consiliat S Immo AG, renumit investitor și dezvoltator imobiliar, cu privire la achiziția clădirilor de birouri clasa A, Campus 6.2 și Campus 6.3, din București, România, de la dezvoltatorul principal Skanska. Valoarea tranzacției depășește 97 de milioane de euro și la closing (se preconizează că va avea loc în 2021) - va fi una dintre cele mai mari tranzacții din România.

S Immo AG este o companie de investiții imobiliare cu activitate centrată pe Austria, Germania și CEE, și cu 70% din portofoliu format din proprietăți comerciale (birouri, centre comerciale și hoteluri). Odată cu achiziția clădirilor Campus 6.2 & Campus 6.3, S Immo AG și-a consolidat și mai mult poziția de lider pe piața din România în ceea ce privește proprietățile deținute în portofoliu. Situate în vecinătatea Universității Politehnice din București, cele două clădiri de birouri tip Clasa A au 11 etaje, o suprafață totală închiriabilă de aproape 38.000 de metri pătrați și sunt închiriate la nivel maxim.

Victor Constantinescu, managing partner al biroului din București și coordonator al practicii locale de real estate, adaugă: „Am început acest mandat cu mult timp în urmă - înainte de pandemia Covid-19 - a fost unul complex și intens, cu focus pe toate obiectivele specifice unei achiziții ulterioare. Echipa clientului a fost remarcabilă și ne-am dorit mult să închidem această tranzacție pentru ei. Acest deal care vine în urma unei serii de tranzacții majore încheiate recent, demonstrează încă o data faptul că biroul din București al Kinstellar are una dintre cele mai puternice și mai experimentate practici de real estate. Tranzacția demonstrează, de asemenea, că România continuă să fie o țintă atractivă pentru investițiile imobiliare. Felicitări tuturor părților implicate - Moș Crăciun a venit într-adevăr mai devreme în acest an.”

Echipa Kinstellar din București a fost alcătuită din Victor Constantinescu și Asociatul Senior, Cătălin Dinu, pe lângă alți membri ai biroului.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să îl contactați pe Victor Constantinescu la adresa de email victor.constantinescu@kinstellar.com.

 

Despre Kinstellar

Kinstellar este o firmă de avocatură independentă din Europa Emergentă, Turcia și Asia Centrală, cu 11 birouri și peste 250 de avocați la nivel regional. A fost creată în noiembrie 2008 din birourile renumitei firme internaționale de avocatură Linklaters și este continuatoarea, în toate ariile sale de practică, a standardelor de calitate deprinse de echipele sale de avocați în cei mai bine de 15 ani de prezență Linklaters în regiune. Biroul din București al Kinstellar a fost în mod constant implicat în cele mai importante tranzacții din România.

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !