Membri

Loredana Chitu, partener în cadrul Dentons, a fost aleasă membru al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București

Loredana Chitu, partener și coordonator al practicii de piețe de capital din cadrul Dentons România, a fost aleasă membru al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București, pentru un mandat de 4 ani începând cu 13 februarie 2024, în urma autorizării de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Cu o carieră profesională de aproape 20 de ani, Loredana Chitu oferă consultanță atât emitenților, cât și băncilor de investiții, în tranzacții locale și internaționale de tip equity sau debt. Cunoscută ca avocat specializat în aspecte de reglementare a pieței de capital, Loredana oferă consultanță juridică în domenii precum drepturile și disputele acționarilor, preluări, tranzacții cu informații privilegiate și abuzul de piață, MIFID, transparență, cerințe de guvernanță corporativă și multe altele.

Perry V. Zizzi, Managing Partner al biroului Dentons din România, a declarat: "Doresc să o felicit pe Loredana pentru această realizare profesională remarcabilă. De la momentul în care s-a alăturat echipei Dentons, a demonstrat o dedicare și abilități profesionale excepționale, afirmându-se ca un lider în piața de capital din România. Sunt convins că implicarea sa va contribui semnificativ la dezvoltarea și consolidarea pieței de capital din România, în noua sa funcție de membru al Consiliului de Administrație al Bursei de Valori București."

Loredana Chitu a adăugat: "Doresc să-mi folosesc cunoștințele și experiența pentru a contribui activ la dezvoltarea pieței de capital din România, alături de colegii mei din Consiliu și de întreaga echipă de profesioniști a BVB."

Despre Dentos - Prezentă în peste 80 de țări, Dentons vă oferă ajutorul pentru a crește, a proteja, a opera și a finanța afacerile dumneavoastră, oferind soluții juridice unice atât la nivel global, cât și profund ancorate la nivel local. Prin abordarea policentrică, orientată spre soluții și dedicată incluziunii, diversității, echității și sustenabilității, ne concentrăm pe ceea ce contează cel mai mult pentru dumneavoastră.

www.dentons.com

 

Plus d'actualités

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

For 10 years, we have been supporting and awarding entrepreneurs in Romania! Creative and persevering entrepreneurs, whose vision changes the world. ...

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

De 10 ani, susținem și premiem antreprenorii din România! Antreprenorii creativi și perseverenți, a căror viziune schimbă lumea. Programul EY...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !