Comunicare -Presa

O nouă aniversare pentru ID Logistics: 4 ani de activitate logistică în România

La începutul lunii octombrie ID Logistics a împlinit patru ani de activitate în România și a marcat evenimentul printr-un moment „dulce”, cu un tort aniversar.

„Ne bucurăm să vedem că oamenii noștri se strâng cu plăcere în curtea depozitelor, dornici să sărbătorească împreună. Acest lucru arată că eforturile IDL de a ține echipa unită și la un nivel înalt de angajament dau roade” a menționat Paul Niță, director general ID Logistics Romania.

„Cu această ocazie managerii de operațiuni au putut să le multumească tuturor pentru munca depusă în tot acest timp și pentru implicarea de zi cu zi. Mesajul transmis a fost că fiecare din echipă contribuie la realizarea obiectivelor noastre, începând cu pozițiile de manipulanți din cadrul depozitelor până la nivelul de team lideri sau șefi de departamente” a mai continuat el.

Modelul de business ID Logistics este unul descentralizat, dar cu un cadru de procese bine standardizate și implementate în toate site-urile unde operează. Accentul se pune pe inovație, care face parte din ADN-ul companiei, pe excelența operatională și pe angajați.

Dacă anul 2020 a fost unul de stabilizare a operațiunilor existente și lansarea unui site nou, anul 2021 a fost cu focus pe oameni, pe retenție și motivare. Echipele IDL se adaptează deja rapid la fluctuațiile de volume, printr-un planning și management avansat al resurselor.

„Grupul ID Logistics a împlinit anul acesta 20 de ani, iar compania din Romania a continuat și în al patrulea an strategia sa de business pe piața locală, cu o consolidare pe domeniul de retail, intenționând să se extindă în continuare atât pe acest segment, cât și pe FMCG, high-tech, fashion, cosmetice și e-commerce, unde are experiență solidă la nivel mondial. De fiecare dată lucrăm împreună cu partenerii noștri pentru a oferi servicii de calitate și a ne plia pe strategiile lor” a adăugat Paul Niță.

ID Logistics este un furnizor internațional de servicii logistice, cu venituri de 1.643 milioane de euro în 2020. ID Logistics are peste 340 de locații în 17 țări, reprezentând 6 milioane de metri pătrați de depozite în Europa, America, Asia și Africa, cu 21.500 de angajați. Cu un portofoliu de clienți echilibrat între retail, FMCG, fashion, farma și e-commerce, ID Logistics se caracterizează prin solutii cu un nivel ridicat de tehnologie.

Încă de la crearea sa în 2001, grupul a avut o abordare socială și cu grija pentru mediu implementând un numar important de proiecte originale, continuând și astazi politica CSR ambițioasă. ID Logistics este listată la bursa NYSE Euronext din Paris (Cod ISIN: FR0010929125, Ticker: IDL).

CONTACT Luminița Dobrinoiu – Business Development Manager

Tel. : +40 741 171124

ldobrinoiu@id-logistics.com

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !