Noi membrii

Oameni și Companii

Oameni și Companii, cunoscută și sub numele de OSC, este o companie de marketing și tehnologie fondată în anul 2000. Misiunea noastră este de a ajuta organizațiile să obțină interacțiuni profitabile într-o multitudine de comunități business și profesionale, pentru a-și promova produsele, serviciile sau ideile.

 

Suntem dedicați creării de soluții de comunicare prin care oamenii și organizațiile să interacționeze, și să dezvolte relații autentice și durabile. Fiecare conexiune realizată în cadrul comunităților noastre are scopul de a încuraja schimbul de cunoștințe și de colaborare.

 

Am dezvoltat peste 100 de comunități business sau profesionale, personalizate după nevoile partenerilor noștri. Aceste comunități sunt adevărate pepiniere de clienți sau susținători pentru partenerii noștri care, reușesc astfel să își optimizeze bugetele de marketing sau să își promoveze mult mai eficient servciile, produsele sau să capete suport pentru ideile lor.

 

Comunitățile personalizate sunt un pilon strategic în marketingul modern. Iar coloana vertebrală a dezvoltării unei comunități personalizate sunt evenimentele. De aceea, la OSC, utilizăm evenimentele ca principal instrument de marketing. Numai în ultimii 3 ani am organizat aproximativ 600 evenimente (online, hybrid sau onsite) la care au participat +29.000 membri ai comunităților noastre personalizate. În total, experiența noastră peste +1.000 de evenimente business sau profesionale.

 

Pentru a susține strategia care pune evenimentele adresate comunităților în centrul programelor de marketing, am dezvoltat platforma EventsMax.ro, o platformă națională de marketing și events intelligence. Platforma organizează informații și promovează peste 15,000 de evenimente business și profesionale anual. Acest lucru ne permite să înțelegem mult mai bine nevoile comunităților și să ajutăm organizațiile să producă evenimente cu un nivel ridicat de interacțiune din partea participanților. EventsMax.ro are +22.000 de abonați la 55 de newslettere din 115 domenii, iar cele 1.300 evenimente încărcate lunar sunt vizualizate de peste 40.000 persoane.

Pe www.oamenisicompanii.ro puteți vizualiza mai multe informații despre domeniiile în care avem expertiză, despre conceptul de comunități personalizate, despre portofoliul nostru de +250 de clienți sau despre cele peste 100 de studii de caz disponibile.

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

Noi membrii

RICHEL GROUP

Grupul RICHEL, de la înființarea sa în 1964, concepe, fabrică și realizează soluții complete pentru sere și clădiri industriale în domeniul...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !