Membri

partnerg-i lanseaza conceptul de eficienta energetica comerciala in randul membrilor CCIFER si posibilitatea crearii de sinergii specifice intre acestia

Partnerg-i Energy Consultants SRL (“partnerg-i"), membru al Camerei Franceze de Comert si Industrie in Romania (“CCIFER”), anunta lansarea conceptului de eficienta energetica comerciala, o componenta inovativa din punct de vedere conceptual si accesibila a eficientei energetice si disponibilitatea analizarii crearii de sinergii intre membrii CCIFER in vederea obtinerii de beneficii in ceea ce priveste costurile cu furnizarea energiei electrice si a gazelor naturale.

 

Eficienta energetica comerciala

Apreciind eforturile CCIFER de a promova eficienta energetica atat in scopul constientizarii impactului pozitiv, cat si la nivel de solutii tehnice, completam aceste doua componente ale eficientei energetice, prin aducerea in atentia membrilor CCIFER a componentei comerciale. Intr-o piata locala a energie in continua schimbare si in amplu proces de maturizare, care vor implica intensificarea transferarii riscurilor catre consumatorii finali, ne angajam fata de membrii CCIFER sa completam expertiza specifica limitata si lipsa de timp alocat proceselor de achizitie a serviciilor de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale.

Eficienta energetica comerciala propusa de partnerg-i este definita de un nivel ridicat al cunoasterii pietei de energie din Romania, avand ca misiune aducerea in mod intelept a viitorului furnizarii energiei mai aproape de consumatori prin abordarea locala a trendurilor globale si este construita in jurul a cinci piloni:

  1. Informare: Monitorizare si raportare de piata;
  2. Expertiza: Optimizare a contractelor existente si asistenta;
  3. Strategie: Dezvoltare a strategiei de achizitii;
  4. Timp: Proces de selectie si achizitie;
  5. Sprijin: Administrare a contractului.

Sinergiile comerciale ale eficientei energetice disponibile membrilor CCIFER

Aderarea la comunitatea de afaceri CCIFER excede intentia de dezvoltare durabila a initiativei noastre antreprenoriale cu capital romanesc si punctual a companiilor membre in ceea ce priveste eficacitatea si securitatea achizitiei serviciilor de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale. Ne dorim sa dezvoltam mecanisme care sa permita membrilor CCIFER compensarea deficientelor individuale, prin agregarea volumelor necesare de energie electrica sau de gaze naturale ale anumitor companii membre.

Suntem deschisi sa analizam specificitatile energetice ale fiecarui membru CCIFER, considerand ca doar impreuna putem identifica asocierile potrivite intre companiile membre, care sa determine aplatizari ale consumului, dimensiuni potrivite pentru accesarea unor produse noi si pozitii de negociere favorabile. Acestea se vor traduce in reduceri ale costurilor cu furnizarea celor doua comoditati, aditionale accesarii individuale a serviciilor de consultanta si de reprezentare in achizitia serviciilor de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale.

Despre partnerg-i

Suntem prima companie romaneasca de consultanta si de reprezentare a consumatorilor industriali in achizitia serviciilor de furnizare a energiei electrice si a gazelor naturale. Compania noastra a fost fondata in aprilie 2020 si colaboreaza contractual cu Vrancart si Messer Romania. Ne propunem sa devenim liderii pietei locale de profil, a carei dimensiune actuala este foarte redusa si este dominata de catre companii straine, care presteaza local servicii preponderent ca urmare a contractarii la nivelul grupurilor companiilor producatoare din Romania.

Informatii suplimentare

Pentru mai multe informatii, va rugam sa contactati: Theodor Livinschi, Fondator si Administrator al partnerg-i, theodor.livinschi(@)partnerg-i.com, +40 745 383 346.

www.partnerg-i.com

 

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !