Bilantul evenimentului

Peste 1.200 de întâlniri de afaceri la cea de-a doua ediție B2B de Mărțișor CCIFER

  • CCIFER a avut plăcerea de a găzdui membrii comunității de afaceri franco-române la B2B de Mărțișor, eveniment ce a îmbinat atât componenta de business, cât și componenta de networking.
  • B2B de Mărțișor a reunit peste 100 de companii în jurul a 12 brand-uri de succes și a prilejuit peste 1.200 de întâlniri de business.
  • Evenimentul a avut loc la Hotspot Workhub, unde participanții au avut ocazia să descopere colecțiile brand-urilor Chocolissimo, Creativ Pro Design, Decathlon, Experimentează.ro, Give, Învie Tradiția, Lally's Candy Bar, Oblio, Pain Plaisir, Paralela 45, Remesh și Rodagria.

Din dorința de a fi o sursă de inspirație pentru comunitatea noastră de business, am adus împreună companii din domenii diverse, care ne-au surprins cu idei de cadouri inedite pentru perioada sărbătorilor de primăvară.

Fie că vorbim despre cadouri pentru parteneri, colegi sau cei apropiați, B2B de Mărțișor a fost locul în care participanții au găsit diversitatea, creativitatea și inovația pentru a le oferi bucurie celor dragi. Pe lângă oportunitatea de a descoperi produse noi, B2B de Mărțișor a fost și o platformă de colaborare care a facilitat crearea de noi conexiuni între membri. 

De la pasiunea pentru sport la magia jocului și lecturii, de la dragostea pentru tradiție la plăcerea dulce a ciocolatei, de la articole fashion elegante sau sustenabile la experiențe unice, fiecare expozant a avut ocazia să împărtășească povestea din spatele standului.

„La B2B de Mărțișor, organizat de CCIFER, Creativ Pro Design a reușit să câștige audiență cu arta pe care o prezintă în proiectele ei speciale”, Beatrice ENE, Owner & Managing Director, Creativ Pro Design.

„Mă bucur că la fiecare eveniment reușesc să întâlnesc noi provocări, noi parteneri și sperăm să ducem business-ul la un alt nivel prin CCIFER”, Leonard LINTE, B2B Key Account Manager, Decathlon.

„Am fost fericită să întâlnesc atât de multe persoane noi, business-uri noi și noi oportunități”, Laura OPRESCU, B2B Key Account Manager, Decathlon.

„Poveștile produselor noastre au fost duse mai departe către un public larg și suntem bucuroși că am descoperit oameni dornici să cunoască un strop din cultura și valorile tradiționale românești”, Andrei CUCOŞ, Administrator, Învie Tradiția

„B2B de Mărțișor înseamnă bucuria reîntâlnirii cu comunitatea de afaceri franco-română, dar și bucuria descoperirii de parteneri noi”, Cătălina BĂLAN ZMYSLOWSKI, Director Marketing & PR, Paralela 45.

„Au fost foarte mulți cei care au venit astăzi la târg și s-au interesat de produsele noastre, pentru a le oferi cadou angajaților lor”, Lorita CONSTANTINESCU, Director dezvolatre, Remesh.

Mulțumim tuturor celor 12 companii care au acceptat invitația noastră: 

  • Chocolissimo (unul dintre cele mai apreciate brand-uri de ciocolată premium);
  • Creativ Pro Design (agenție de Trade Marketing, BTL, Digital Media și producție publicitară); 
  • Decathlon (magazin de echipamente și articole sportive);
  • Experimentează.ro (cel mai mare și mai inspirat furnizor de experiențe din România); 
  • Give (partener creativ în creația si distribuția de obiecte promoționale de impact);
  • Învie Tradiția (cel mai mare magazin online cu produse tradiționale românești 100% autentice); 
  • Lally's Candy Bar (servicii corporate de candy bar și bufet aperitive);
  • Oblio (magazin de jucării în Promenada Mall București, unic prin conceptul, varietatea și calitatea produselor comercializate); 
  • Pain Plaisir (brutărie de inspirație pariziană);
  • Paralela 45 (una dintre cele mai mari și mai prestigioase edituri românești); 
  • Remesh (magazin cu produse fashion sustenabile); 
  • Rodagria (cooperativă dedicată culturilor de cireșe, căpșuni și fructe de pădure, localizată în județul Călărași).

 

Vă invităm să consultați agenda următoarelor evenimente CCIFER

 

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

Noi membrii

RICHEL GROUP

Grupul RICHEL, de la înființarea sa în 1964, concepe, fabrică și realizează soluții complete pentru sere și clădiri industriale în domeniul...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !