Joburi & Formari

PROJECT MANAGER (PM) – International Markets

[Translate to Roumain:]

Managerul de Proiect pentru Piete Internationale este un membru esential al echipei MASTERBUILD. Acesta este lider de concept al proiectelor international ale companiei si detine responsabilitatea integrala privind implementarea si finalizarea cu succes a proiectelor.

DEPARTMENT:

Business Development

 

Activitate

Detalii

Identifica oportunitati pentru dezvoltare de noi proiecte

Verifica platformele on-line pentru identificare de potentiale proiecte.

Realizeaza si transmite spre aprobare oportunitati de proiecte, conform unui algoritm stabilit, adaugand elemente proprii de analiza, pentru a ajuta la luarea unei decizii informate. Este parte a echipei de decizie responsabila pentru a trece potentialele proiecte in etapa de ofertare; sprijina activitatea acestei echipe. 

Dezvolta permanent algoritmii si sursele de identificare proiecte.

Realizeaza functia de monitorizare si avertizare timpurie asupra spatiilor geografice si institutiilor finantatoare de interes.

Realizarea ofertelor comerciale

Conduce / Face parte din echipa de realizare a ofertei pentru toate proiectele externe, ori proiecte interne (nationale) realizate cu participarea a cel putin o resursa externa.

Sprijina echipa cu: analize si informari generale si punctuale, comunicare, inclusiv cu entitatile / institutiile cu rol de Beneficiar, Autoritate contractanta, Finantator etc.

Raspunde de planificarea actiunilor membrilor echipei, integrarea si corectarea contributiilor lor, verificarea ofertei in diferite stadii, transmiterea ofertei, urmarirea traseului acesteia

Implementare proiecte

Este parte a echipei de sprijin / back office in implementarea oricarui proiect extern ori intern (national), realizat cu participarea a cel putin o resursa externa.

Responsabil de comunicare cu entitatile / institutiile / persoanele cu diverse roluri in proiect: Beneficiar, Autoritate contractanta, Finantator, Controlor, auditor etc.

Ofera sprijin administrativ și operațional pentru pregătirea deplasărilor externe.

Know-how si Networking

Cunoaste in detaliu obiectivele, metodologia de lucru, prioritatile, modul de organizare, principalii responsabili, pentru proiectele externe ce vor constitui oportunitati pentru companie / parteneriat

Participa la cursuri, evenimente relevante. Dezvolta relatii de serviciu, strict in cadrul permis de fiecare organizatie/ entitate.

Propune organizarea unor evenimente / actiuni relevante pentru cresterea vizibilitatii companiei / parteneriatului. Creeaza sau faciliteaza realizarea de continut relevant pentru acestea.

Dezvolta parteneriate externe cu entități multinaționale / internaționale și faciliteaza actiunile companiei / parteneriatului într-un mediu multicultural și multilingv

Furnizeaza sprijin pentru elaborarea strategiilor și pentru coordonarea procesului de dezvoltare externă a companiei / parteneriatului

Bune practici si dezvoltare organizationala

Realizeaza o infuzie de bune practici internationale in organizatie.

Contribuie la dezvoltarea unor competente in organizatie, pentru a satisface cele mai inalte standarde de profesionalism cerute in proiectele externe.

Relationeaza la orice nivel in companie, acceseaza orice resurse, pentru a pune in aplicare strategia si managementul unui proiect extern.

 

CV si aplicatii la adresa:

generalcontractor(@)masterbuild.ro

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !