Membri

Rencontres d'Affaires Francophones 2019

Cea mai mare intalnire de afaceri internationala,  multisectoriala si francofona organizata in Franta.

Urmatoarele Rencontres d'Affaires Francophones vor avea loc la Marriott Rive Gouche la Paris, joi, 28 noiembrie 2019. Aceasta este cea mai mare intalnire de afaceri internationala,  multisectoriala si francofona organizata in Franta. In cadrul evenimentului vor fi propuse intalniri B2B, conferinte, mese rotunde si atelerie cu tema  „managemenetului intercultural”. Se asteapta prezenta a peste 1000 de sefi de intreprinderi si delegatii internationale.

Jean-Baptiste Lemoyne, secretar de stat pe langa Ministerului Europei si al Afacerilor Externe ne face onoarea prezentei sale, pe langa inaltul patronaj pe care il aduce evenimentului. Acesta va fi alaturi de Catherine Cano, administratorea Francofoniei (OIF) la deschiderea facuta de Daid Kassar, presedintele Misiunii Internationale si organizator al intalnirilor.

Le village francophone  de la CES Las Vegas 2020, un veritabil punct de convergenta al fracofoniei economice si digitale va fi prezentat impreuna cu o delegatie a Misiunii Internationale pe care veti putea sa o intalniti prin inscrierea la Intalniri de Afaceri Francofone.

CCI Franceza in Romania are bucuria de a va invitati sa beneficiati de acces gratuit la eveniment (cod de reducere: CCRO-VISI-ZDDI), cu exceptia delegatiei #CES2020. Informatii si inscriere  www.rencontres-affaires-francophones.com

 https://www.rencontres-affaires-francophones.com/la-cci-francaise-en-roumanie-vous-invite-gratuitement

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !