Bilantul evenimentului

Retour sur: Eveniment lansare CCIFI Challenge'24

 

🏁 3,2,1, Start #CCIFIChallenge`24 !

🏃 Începând de astăzi, timp de o lună, 710 participanți, reprezentând 142 de echipe din 46 de companii membre #CCIFER, dau startul unei mobilizări record pentru susținerea unei vieți active și mediu mai curat.

Debutul Challenge-ului a fost marcat de un eveniment deosebit, cu sfaturi de nutriție, sănătate și sport de la specialiști MedLife SA.

🎤 Alături de Dr. Anca Hancu - Medic Specialist Medicina stilului de viață & Nutriție, Maria FICA - Coordonator Clinica Recovery SWEAT (Fizio-Kinetoterapie) și Dr. Gabriel Diaconu - Medic Specialist Psihiatrie, Director Medical MindCare, am abordat subiecte importante legate de formarea unui stil de viață sănătos, cu o alimentație echilibrată și activitate fizică.

Reuniunea a fost moderată de Flavia Popa, Secretar general BRD - Groupe Societe Generale și Membru Consiliul Director CCIFER.

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

Noi membrii

RICHEL GROUP

Grupul RICHEL, de la înființarea sa în 1964, concepe, fabrică și realizează soluții complete pentru sere și clădiri industriale în domeniul...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !