Bilantul evenimentului

Retour sur: Masa rotundă „Antreprenoriat, femei si cariere. Experiente si ambiții”

Aseară, #CCIFER și Nhood Romania au celebrat Ziua Internațională a Femeii printr-un eveniment deosebit dedicat femeilor, Masa rotundă „Antreprenoriat, femei și cariere. Experiențe și ambiții”.

Cu un panel excepțional de speakeri, dezbaterea a oferit membrilor noștri privilegiul de a fi martorii unor povești și experiențe remarcabile privind potențialul feminin:

🔹 Elena Bocan, Head of Market Nhood, a adus o viziune optimistă asupra modalităților prin care companiile pot implementa politici de guvernanță pentru incluziune, diversitate și egalitate.

🔹 Oana Gheorghiu, Vicepreședinte Dăruiește Viață, a captivat și inspirat audiența cu povestea de succes din spatele inițiativei de a crea un proiect emblematic pentru comunitate, #NoiFacemUnSpital.

🔹 Nicolas RICHARD, CEO ENGIE Romania, ne-a împărtășit din experiența sa vastă care sunt oportunitățile oferite femeilor pentru accesul la poziții de conducere în companii.

🔹 Irina Stancescu, Fondator #PainPlaisir, ne-a povestit ce a motivat-o să se lanseze în antreprenoriat, dar și care au fost provocările cărora a trebuit să le facă față în această călătorie.

🔹 Marius Stefan, CEO Autonom Group & Președinte RBL, a venit cu o perspectivă mai clară asupra modului în care comitetele executive formate din femei transformă organizațiile.

🎙️ Cea care a facilitat această discuție captivantă și inspirațională a fost Monica JIMAN, CCSO Pentalog Europe & Asia, Senior Partner Groupe Pentalog, Director General Pentalog România.

🥂 Într-o atmosferă convivială și plină de oportunități de conectare și colaborare, seara a continuat cu tradiționalul #PotCCIFER.

📍 Pentru agenda următoarelor evenimentelor #CCIFER, vă invităm să accesați: https://lnkd.in/d_67RvwH

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

Noi membrii

RICHEL GROUP

Grupul RICHEL, de la înființarea sa în 1964, concepe, fabrică și realizează soluții complete pentru sere și clădiri industriale în domeniul...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !