Bilantul evenimentului

Retour sur: Reuniune de lucru cu Marcel-Ioan BOLOS, Ministrul de Finanțe

Reprezentanți ai mediului de afaceri din comunitatea CCIFER au avut o întâlnire de lucru cu Marcel-Ioan Boloș, Ministrul de Finanțe. Printre temele de discuție abordate s-au numărat: implementarea sistemului național  Ro e-facturare, Ro-Transport, proiectul de lege privind consolidarea capacității de combatere a evaziunii fiscale, raportarea și taxarea CBAM (Mecanismul de Ajustare a Carbonului la Frontieră), impozitul minim pe cifra de afaceri a companiilor și alte subiecte punctuale din sfera normelor de aplicare și a proiectelor legislative.

Această întâlnire face parte din strategia comuniății de afaceri franco-române de atragere și dezvoltare a investițiilor străine în România. Aceastea se pot îndeplini doar printr-un dialog pragmatic cu autoritățile, în care atât oportunitățile cât și provocările sunt prezentate transparent și soluțiile sunt agreate.

CCIFER a demarat și anul acesta un program de întâlniri cu autoritățile, prima având loc la începutul anului, cu Prim-Ministrul României, Marcel Ciolacu, și echipa sa guvernamentală pentru a trasa liniile strategice.

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

Noi membrii

RICHEL GROUP

Grupul RICHEL, de la înființarea sa în 1964, concepe, fabrică și realizează soluții complete pentru sere și clădiri industriale în domeniul...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !