COVID-19  •  Comunicare -Presa  •  Business info

Sărbători fericite!

Mesaj din partea lui François Coste, președinte CCIFER

Dragi membri, dragi parteneri,

 

Organizațiile noastre încheie un an dificil în care pandemia urmată de dublul șoc economic asupra cererii și ofertei a generat o criză fără precedent.

Aș vrea să salut, înainte de toate, abordarea responsabilă a organizațiilor noastre în gestionarea acestei crize, grija față de sănătatea propriilor angajați, a partenerilor și clienților, preocuparea pentru păstrarea locurilor de muncă, dar și elaborarea strategiei pentru relansarea economică.

Pe 10 decembrie, odată cu decernarea Trofeelor Business Challenges 2020, am sărbătorit reziliența, mai exact capacitatea de a depăși un șoc economic și de a reveni la punctul de dinaintea acestuia.

Reziliența unei organizații depinde, desigur, de diversificarea acesteia, de rezervele financiare pe care le are, de capacitatea sa de gestionare a riscurilor și a crizelor, dar, mai presus de toate, de angajamentul colaboratorilor și de gradul acestora de colaborare. Pentru a traversa această criză cu bine, talentele umane sunt esențiale și, în special, capacitatea echipelor de a menține legături strânse în ciuda distanțării fizice, astfel încât să se proiecteze dincolo de pandemie, reinventându-se într-o nouă normalitate care oferă la rândul ei numeroase oportunități.

Vă mulțumesc mult, dragi membri ai comunității de afaceri franco-române ! Mulțumesc și partenerilor din toată România pentru contribuția prin expertiză și savoir-faire în depășirea provocărilor unui an atipic. Comunitatea noastră iese din criză întărită în coeziune, în schimbul de bune practici și în dialogul public pentru competitivitatea României.

Nu lăsăm izolarea socială să ne rupă legăturile!

Puteți deja consulta online programul amplu pe care CCIFER vi-l propune pentru anul viitor și vă încurajez să nu ezitați în a vă alătura acțiunilor noastre care urmăresc crearea de oportunități pentru companii, reprezentarea vocii mediului privat în dialogul cu autoritățile publice, recrutarea și mai ales, fidelizarea talentelor.

Cu stimă,

François Coste

Președintele CCIFER

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !