Adunarea Generala a Aderentilor

Adunarea Generala a Aderentilor CCIFER are loc pe 26 martie 2019. Cu aceasta ocazie CCIFER lanseaza si Raportul anual de activitate.

In conformitate cu articolul 16.1.1 din Statutul CCIFER, Adunarea Generala a Aderentilor este formata din ansamblul membrilor CCIFER cu cotizatia platita la zi.

Statutul precizeaza trei situatii de reprezentare a membrilor CCIFER in cadrul Adunarii Generale:

1. Reprezentantul legal al societatii poate fi prezent - el foloseste formularul de inscriere

2. Reprezentantul legal al societatii nu poate fi prezent – el deleaga un salariat din societatea sa prin intermediul formularului de inscriere.

3. Reprezentantul legal al societatii nu poate fi prezent – el imputerniceste orice alta persoana la alegere (reprezentant al altei societati sau orice persoana fizica). 

In conformitate cu articolul 16.1.3 din Statutul CCIFER, un membru prezent nu poate avea mai mult de doua imputerniciri. 

In toate cazurile, pentru a fi valabila, imputernicirea trebuie sa aiba semnatura reprezentantului legal. Imputernicirea trebuie sa fie trimisa pe adresa ag(@)ccifer.ro

Societatile care nu au cotizatia platita la zi, cat si alti reprezentanti ai societatilor membre pot asista la sedinta, dar nu vor avea drept de vot. Cotizatia trebuie sa fie inregistrata in contabilitatea CCIFER, pentru ca societatea sa aiba drept de vot.

Pentru a vota, trebuie fie sa fiti reprezentantul legal al societatii (sau salariatul delegat), fie sa aveti o imputernicire.

Pentru informatii complete despre Adunarea Generala a Aderentilor 2019 si inscrieri, va rugam sa accesati acest link.

Statutul CCI Franceze in Romania este disponibil aici.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin