Conferinta & Seminar

Digital Breakfast: Cum ar fi să ai propriul cloud și să funcționeze mai mult și mai bine decât te-ai așteptat ?

Limba : Română

Data limită de înscriere
Vineri 22 Octombrie 2021 - 6:00

Tarife :
Participarea este gratuita.
Evenimentul este deschis membrilor CCIFER si Cluburilor Francofone de Afaceri.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la reuniune.

Inscriere *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Află acum de la HPE și BRINEL, cum poți construi propriul cloud cu disponibilitate garantată și cu siguranță desăvârșită a datelor.

 

Pentru companii, tehnologia cloud, pe lângă faptul că oferă flexibilitate, contribuie semnificativ la reducerea costurilor, precum și la îmbunătățirea agilității și scalabilității.

CCIFER are plăcerea de a vă invita la o reuniune dedicată responsabililor IT, tehnici și financiari pentru a descoperi cum puteți simplifica și  accelera transformarea business-ul vostru, cu ajutorul serviciilor și soluțiilor de cloud hibrid ale HPE și BRINEL.

Agenda:

10:00-10:10: Cuvânt introductiv: AlexandraVaida, Marketing Manager BRINEL

10:10-11:00: Cu ajutorul experților Hewlett Packard Entreprise, Alexandru Vilcu – HIT Category Manager și Florin Andrieș, HIT Category Manager, vom dezbate:

  • HPE Hybrid IT: beneficiile implementarii propriului cloud, sau cum poti obține siguranta crescută a datelor, flexibilitate totală și cum contribuie acestea la creșterea performanței business-ului vostru.
  • Noutăți în portofoliul Hybrid IT:soluții de securitate și noua platformă cloud like storage. Împreună, vom descoperi cum noile tehnologii HPE permit ca datele sa fie mereu in siguranta si mereu accesibile eliminand totodata limitarile tradiționale ale infrastructurii statice, on premise.

11:00-11:20: Dragoș Dan – PointNext Manager HPE și Cătălin Stratila – PointNext Solution architect HPE vor prezenta: 

  • HPE Greenlake : serviciile și soluțiile de cloud în propriul Datacenter. Cloud-ul cel mai sigur este cel personal. Vom vorbi despre ce beneficii ne aduce acesta si cum poate fi abordat prin intermediul HPE Greenlake.

11:20-11:30: Sesiune interactivă de Q&A

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !