Formare  •  Evènements

Formare: AGILE made easy. Cum aplici Agile în orice proiect?

CCIFER, Ethos House - Calea Floreasca nr. 240B, etaj 3, Bucuresti, România
See on map

Limba :
Romanian

Tarife : 190 EURO+TVA/persoana pentru membrii CCIFER
220 EURO+TVA/persoana pentru non-membrii CCIFER

Passé

L'événement est terminé.

CCIFER va propune o zi în care să experimentati cum puteti aduce agilitatea în proiectele profesionale.

În acest curs vei descoperi cum poți transforma proiectele la care lucrezi în povești de succes folosind abordări și instrumente din metodologia Agile. Principiile agilității se pot aplica în proiecte de marketing, resurse umane, comunicare, vânzări, logistică, etc., indiferent de industrie.

Prin 80% experimentare și 20% schimb de cunoștințe, atelierul urmează pașii unui proiect concret prin care vom explora iterativ metodologiile Agile folosite și diferențele față de o abordare clasică a proiectelor.

Într-o lume complexă, disruptivă și în continuă mișcare avem nevoie ca proiectele pe care le coordonăm sau la care lucrăm să fie livrate într-un timp cât mai scurt, să răspundă așteptărilor clienților integrând continuu cerințele acestora și să permită o colaborare eficientă între membrii echipei.

La finalul acestui atelier veți experimenta:

  • Principiile de funcționare (Proces, Instrumente, Atitudini)
  • Elemente din SCRUM (iterație, sprint, buclă de feedback)
  • Kanban
  • Design Thinking - adaptat
  • Coordonarea interacțiunilor Agile

și veți ști cum sa le folosiți concret în jobul vostru cotidian indiferent dacă sunteți într-un context agil sau nu.

Veți lua de asemenea contact cu valorile fundamentale ale Agilității: încredere, flexibilitate, autonomie, responsabilitate și colaborare.

Public țintă: manageri, project manageri, team-leaderi, antreprenori sau orice altă persoană interesată să afle mai multe despre agilitate în proiecte.

Formatorii nostri: Anca ALEXE  și Mihai ZÂNT

În calitate de coach și facilitator, Anca susține organizațiile și echipele pe drumul lor spre descoperirea și adoptarea unor noi modalități de organizare și luare a deciziilor ce permit mai multă fluiditate și claritate. Abordările sale se bazează pe practici din metodologia Agile și Holacracy® care încurajează și dezvoltă autonomia, competența, auto-motivarea și auto-organizarea.

Anca a acumulat o experiență de mai bine de 10 ani în resurse umane și management în cadrul unui grup internațional iar de trei ani este partenera în Spindle Agile, companie care acompaniază organizațiile să surfeze prin provocările complexe ale unei lumi în transformare grație unor echipe agile, autonome și care interacționează eficient.

Mihai ZÂNT are peste 10 ani de experiență de conducere în cadrul organizațiilor de talie mondială. În tot acest timp, el a contribuit la mai multe transformări de companii, sprijinind dezvoltarea organizaționala în ansamblu. Domenii în care a lucrat direct: marketing, vânzări, management de proiect, inovare, comunicare și resurse umane.

În 2015, el a absolvit un Executive MBA și a câștigat concursul pentru inovare organizat de Universitatea Cornell - New York. Ariile cheie în care livrează traininguri includ:  Management, Comunicare, Persuasiune și Influențare, Negociere, Simulări de business și Inovație.

Data: 15 Aprilie 2019

Loc: Centrul de Formare CCIFER - Ethos House, Calea Floreasca, nr.240B, etaj 3, sector 2, Bucuresti

Limba: Română

Tarif: 190 EURO+TVA/persoana pentru membrii CCIFER; 220 EURO+TVA/persoana pentru non-membrii CCIFER

Pentru inscrieri va rugam sa completati formularul de inscriere sau sa ne contactati la: formari@ccifer.ro

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !