Formare

Formare: Presentation Skills and Storytelling

CCIFER, Ethos House, Calea Floreasca, 240B, étage 3, Bucarest
See on map

Limba :
Romana

Tarife : 290 euro + TVA / persoana pentru membrii CCIFER
310 euro + TVA non-membrii CCIFER

În caz de neparticipare, sumele nu vor fi rambursate.

Passé

L'événement est terminé.

Limited places! Next session in class! Strategii pentru amplificarea mesajelor. Design. Discurs. Prezenta si impact.

[Translate to Roumain:]

Centrul de formare CCIFER are plăcerea de a vă invita la următoarea sesiune a cursului interactiv de două zile - Presentation Skills and Storytelling (în clasă) în cadrul căruia veți învăța informații valoroase despre arta de a susține o prezentare.

Trainingul oferă participanților un proces structurat și aplicat, astfel încât aceștia să poată să transmită încrezator și energic mesajele cheie relevante și să poată atrage și menține atenția audienței pe toată durata prezentării. Participanții vor descoperi numeroase idei și sfaturi utile care îi vor ajuta să pregătească mesaje clare și de impact, însoțite un suport vizual care arată bine și atrage atenția.

Programul este construit din 5 module: în primele două module discutăm strategiile pentru a dezvolta conținutul și materialele vizuale și le aplicăm specific pe subiectele și prezentările participanților. Al 3-lea modul îi învață pe participanți cum să includă și să redea povești și exemple în prezentările lor. Modulul 4 îi sprijină pe participanți să comunice mai bine în public, să-și dezvolte prezența scenică și să interacționeze cu audiența. La final, participanții susțin o prezentare specifică, în care au înglobat ideile de la curs și analizăm ce a mers bine, ce poate fi îmbunătățit și învață din practică.

Agendă:

 • CONTINUT - Strategii pentru structură și amplificarea mesajelor
  Participanții înțeleg cum să dezvolte și să structureze conținutul unei prezentări centrată pe nevoile audienței. Participanților li se va arăta un sistem de referință ușor de aplicat pentru pregătirea eficientă și transmitearea cu impact și convingere a mesajelor și ideilor principale din prezentare.  
 • DESIGN - Construirea elementelor vizuale
  Participanții învață cum să utilizeze materialele vizuale pentru a crește impactul mesajelor transmise. Aceștia descoperă și folosesc noțiuni specifice despre design și compoziție, împreună cu recomandări de resurse grafice astfel încât să dezvolte o prezentare atractivă vizual.
 • STORYTELLING – Persuasiune prin exemple și relatări 
  Participanții învață să expună situații exemple și studii de caz pentru a prezenta în mod dinamic și atractiv. Ei înțeleg mai bine și exersează cum să transpună mesaje cheie în prezentări persuasive care să nu lase audiența indiferentă. Cu ajutorul facilitatorului construiesc povești personale care să transmită mesaje clare pentru a atrage audiența.
 • DISCURS - Prezență și impact în mediul fizic si online 
  Participanții dezvoltă o capacitate mai bună de comunicare și abilități de prezentare verbale și non-verbale. În plus, participanții descoperă strategii pentru gestionarea emoțiilor și înțeleg mai bine care sunt lucrurile de evitat. Ei înțeleg cum să crească și să gestioneze interacțiunile cu publicul.
 • PRACTICĂ ȘI FEEDBACK RELEVANT
  Participații integrează ideile din primele 3 module și lucreaza la dezvoltarea unei prezentări specific din domeniul lor de activitate, prezentare pe care o susțin și obțin feedback-ul trainerului și al colegilor. Astfel, ei înțeleg care sunt punctele lor forte și descoperă noi oportunități pentru dezvoltare.

Întreaga experiență îi va ajuta pe participanți să fie mai încrezători și mai eficienți în comunicarea în fața unui public, fie ca vorbim de prezentările în mediul online sau prezentările obișnuite, într-o sală de ședințe sau de conferință. 

Cui se adresează:

 • Profesioniștilor care au nevoie să comunice eficient ca parte a activității lor. 
 • Profesioniștilor care pregătesc sau susțin prezentări pentru a împărtăși informații sau dezvolta competențe. 
 • Profesioniștilor care doresc să capteze atenția audienței și să fie persuasivi prin prezentările lor.

Limba: Română

Perioada: 19- 20 octombrie 2022 – 2 zile de training (9h30- 17h30)

Loc: sediul CCIFER (Ethos House, Calea Floreasca, nr 240B, etaj 3, București)

Limba: Română

Tarif: 290 EURO+TVA/persoana pentru membrii CCIFER

           310 EURO+TVA/persoana pentru non-membrii CCIFER.

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

Speaker(s)

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !