Gala

GALA CCIFER

Data limită de înscriere
Vineri 15 Iulie 2022 - 6:00

Tarife :
Pentru a vă rezerva masa, vă rugăm să o contactați pe Irina TOBOSARU-GABOU -  irina.tobosaru(a)ccifer.ro

Inscriere *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Save the date!

 

CCIFER are plăcerea de a vă invita la cel mai prestigios eveniment al comunității de afaceri franco-române, #green GALA.

De ce #green GALA?

Pentru că CCIFER, împreună cu cele 550 de companii membre, sunt parte din transformarea sustenabilă a economiei din România. Toți actorii, companii, organizații non-guvernamentale, societate civilă, autorități acționează în mod responsabil și susținut prin măsuri, planuri de afaceri sustenabile, inițiative de responsabilitate socială și legislație corespunzătoare, dar și implicare activă în programe de educație și conștientizare.

GALA de anul acesta vă propune o formulă convivială de reconectare și de networking, reunind sub aceeași cupolă un garden party, un dineu de excepție, un nivel de participare reprezentativ pentru comunitatea de afaceri franco-română și multe surprize #green

#greenccifer se traduce prin toate evenimentele, produsele editoriale și grupurile de lucru care abordează o componenta de sustenabilitate: Conferința Orașul Durabil (#greencity), Plantăm Pădurea CCIFER (#greencommunity), Prezența franceză în România (#greenedition), Grupul de lucru Tranziție Verde, (#greencommittee), Premiile CCIFER (#greencommunity).

Agenda GALEI va fi disponibilă în curând.

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !