Bucarest/ Bucuresti Dezbateri

Masă rotundă: Antreprenoriat, femei și cariere. Experiențe și ambiții

București

Limba :
Română

Tarife : Participarea este gratuită și rezervată numai directorilor generali și directorilor de departamente din companiile membre CCIFER sau CFA.
Numărul de locuri disponibile per entitate este de 1. În cazul în care se vor primi mai multe înscrieri decât numărul locurilor disponibile, o lista de așteptare va fi deschisă.
Numai persoanele care primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la eveniment.

Passé

L'événement est terminé.

O discuție centrată pe modalitățile de dezvoltare a potențialul feminin în realizarea de proiecte remarcabile pentru mediul de afaceri și comunitate.

In luna în care sărbătorim femeile, CCIFER și Nhood au plăcerea de a vă invita la masa rotundă „Antreprenoriat, femei si cariere. Experiente si ambiții »

"Cifrele arată că mai bine de o treime din firmele active pe piața locală au acționare sau asociate, în timp ce 2 din 3 startup-uri au fost fondate de femei, în 2022. In același timp, româncele sunt încă subreprezentate în consiliile de administrație ale companiilor mari și în pozițiile de CEO/Președintă, însă procentul celor care dețin roluri strategice (CMO, CTO, COO, etc.) este peste media europeană". (Sursa - studiu MKOR2023)

Astăzi, beneficiile prezenței femeilor în roluri de top nu mai sunt puse în discuție, numeroase studii demonstrează că diversitatea de gen duce către o cultură organizațională mai echilibrată, mai inclusivă și mai rezilientă.  Se pun însă numeroase alte întrebări :

  • Există oportunități reale pentru femei de a integra roluri de top în companii ?
  • Care este principala motivație pentru care femeile își pornesc propria afacere ?
  • Sunt tinerele suficient de sensibilizate la potențialul pe care îl au ?
  • Ce propune sistemul de educație inițială ?
  • Cum profesionalizăm guvernanța inclusivă ?

Pe 7 martie, descoperiți alături de noi experiențele din comunitatea CCIFER. Fie că vorbim de antreprenoriat sau corporatie, de technologie sau de patiserie, diversitatea și incluziunea sunt acele ingrediente secrete care au permis companiilor să traverse crize, să se reinventeze sau să propună cu curaj noi modele de business.  

 

Speakeri

  • Elena BOCAN - Head of Market Nhood
  • Oana GHEORGHIU – Vicepreședinte Dăruiește Viață
  • Nicolas RICHARD – CEO Engie
  • Irina STANCESCU – Fondator Pain Plaisir
  • Marius ȘTEFAN – CEO Autonom & Președinte RBL

Moderatoare - Monica JIMAN, CCSO Pentalog Europe & Asia, Senior Partner Groupe Pentalog, Director General Pentalog Romania  

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

Speaker(s)

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !