Webinar

Matinal Digital cu expertii CCIFER

Limba : Romana

Tarife :
Engagement fee:
Early-bird pentru inscrierile transmise pana la data de 28 iunie 2020: 10 EUR + TVA/persoana;
20 EUR + TVA/persoana, pentru inscrierile transmise dupa data de 28 iunie 2020.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea echipei CCIFER pot participa la reuniune. Informatiile de conexiune online vor fi trimise pe email ca urmare a validarii participarii.

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Mentinerea sigurantei. Reluarea proiectelor transfrontaliere de business. Impactul asupra furnizorilor si proiectelor de infrastructura.

 

Cum revenim treptat la angajamentele de business international?

Cum deblocam proiectele transfrontaliere de business care sunt on hold?

Care este impactul economic transversal asupra furnizorilor si cum se va face tranzitia catre o stare de normalitate  a operatorilor de business?

Care este pozitia Aeroporturilor din Romania cu privire la provocarile aduse de situatia curenta: proiecte de infrastructura, gestiunea relatiei parteneri comerciali? 

CCIFER are placerea de a va invita la un Matinal Digital care va propune o dezbatere cu experti institutionali si tehnici pe un subiect de actualitate in contextul sanitar actual: reluarea calatoriile de afaceri, impactul si redresarea sectorului. 

Invitati:

  • Razvan PIRJOL - Secretar de Stat, Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri 
  • Vlad STOICESCU -Strategy and European Compliance Manager, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti  

  • Alexandra SINN - Key Corporate Account Manager AIR FRANCE

Moderator: Calin ILE - Director General Ibis Continental Hotels 

Formatul reuniunii:

  • 8h30-9h00 : Prezentare
  • 9h00-9h30 : Sesiune de intrebari-raspunsuri*

Profilul participantilor : directori generali, directori si responsabili de departamente: resurse umane, vanzari, public affairs din companiile membre si partenere CCIFER.

In cazul in care aveti intrebari specifice, la care doriti sa raspunda expertii in timpul reuniunii, va rugam sa ni le transmiteti la adresa: andreea.toroiman(a)ccifer.ro

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin