Bucarest/ Bucuresti Networking

Pot-ul CCIFER al lunii septembrie

Resedinta Ambasadei Frantei la Bucuresti
Strada Biserica Amzei, nr. 13-15
Bucarest
România

Limba : Romana. Franceza. Engleza

Tarife :
Accesul la eveniment se va face numai pe baza inregistrarii prealabile (folosind formularul de mai jos), a confirmarii primite din partea CCIFER si in baza prezentarii la eveniment a cartii de identitate sau a pasaportului in original si a unuia dintre documentele de mai jos:
- dovada oficiala care atesta vaccinarea anti SARS-CoV-2 (minim 10 zile de la finalizarea schemei de vaccinare)
- test PCR negativ efectuat cu cel mult 48 de ore inaintea evenimentului
- dovada medicala a faptului ca se afla in perioada cuprinsa între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu SARS-CoV-2
- dovada rezultat negativ certificat de o unitate medicala al unui test antigen rapid nu mai vechi de 48 de ore inainte de inceperea evenimentului.

Numarul de locuri este limitat. Participarea este gratuita si este deschisa numai companiilor membre ale CCIFER și Cluburilor Francofone de Afaceri.

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Multiplicați-vă conexiunile în cadrul comunității de afaceri franco-române!

 

Contextul pandemic ne-a facut sa apreciem mai mult ca oricand comunicarea in spatiul fizic, nu doar online si, pentru toate aceastea, trebuie sa fim in miscare. Astfel, mobilitatea ne ajuta sa progresam si este important ca aceasta sa fie una sigura pentru noi si sustenabila pentru mediul inconjurator.

Devenit deja o traditie, Pot-ul CCIFER al lunii septembrie, organizat in parteneriat cu Groupama Asigurari si Michelin va avea loc la Resedinta Ambasadei Frantei la Bucuresti. 

Va invitam la o seara conviviala de networking pe tema mobilitatii sigure si sustenabile, pentru a da startul unei perioade dinamice cu intalniri si oportunitati de afaceri in Bucuresti si in regiunile tarii. 

Profilul participantilor : directori generali, directori de departamente

***

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !