Grup de lucru

Reuniunea Grupului de lucru Finante (CFO)

Limba : Engleza

Tarife :
Participarea este gratuita.
Evenimentul se adreseaza membrilor CCIFER.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la reuniune.

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Cum beneficiem de stimulentele fiscale acordate proiectelor si activitatii de Inovare/Cercetare si Dezvoltare?

 

CCIFER are placerea de a invita responsabilii financiari ai companiilor membre la urmatoarea reuniune a Grupului de lucru Finante (CFO) cu tema: 

"Cum beneficiem de stimulentele fiscale acordate proiectelor si activitatii de Inovare/Cercetare si Dezvoltare, aplicabile unui numar de companii mai mare decat credem si care permit constituirea unor deduceri suplimentare din impozitul pe profit."

O prezentare facuta de GAC Innovation EE, o compania specializata in managementul proceselor si al ingineriei financiare destinate Inovatiei/Cercetarii si Dezvoltarii.

Discutiile vor avea loc in limba engleza.

Grupul de lucru Finante (CFO) se adresează cu precadere reprezentantilor financiari ai companiilor membre. Acesta permite schimbul de experiențe, bune practici și alte informații utile și de actualitate.

GDPR:

Pentru informarea tuturor participanților la eveniment, această sesiune online poate fi înregistrată și partajată, numai cu membrii comunității noastre.
Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

 

 

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !