Grup de lucru

Reuniunea Grupului de lucru pe Resurse Umane

CCIFER
Calea Floreasca, 240B, ét. 3
Bucarest
România

Limba : Romana

Data limită de înscriere
Luni 28 Octombrie 2019 - 12:00

Tarife :
30 de locuri sunt disponibile.
Participarea este gratuita.
Accesul la eveniment se face numai in baza inscrierii si a confirmarii de participare transmise de echipa CCIFER.

Inscriere *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Save the date!

 

CCIFER are placerea de a va invita la urmatoarea reuniune a Grupului de lucru pe Resurse Umane (GTRH) dedicata subiectelor: tendintele de salarizare pe fondul crizei de personal si adaptarea programei universitare la realitatile economice.

Agenda

09h00: Primirea invitatilor

09h30-11h00:

  • Discrepanta dintre asteptari si realitate- prezentarea studiului despre tendintele de salarizare pe fondul crizei de personal: Carmen GRIGORE, Senior Consultant si Liviu GRIGORESCU, Senior Principal, Head of Reward & Benefits Solutions CEE Korn Ferry
  • Convergenta programelor universitare – adaptarea programei universitare la realitatile economice - reprezentant ARACIS 

Profilul participantilor: directori generali, responsabili departament Resurse Umane ai companiilor membre CCIFER. 

Grupul de lucru pe Resurse Umane a fost creat  pentru a analiza dinamica pieței forței de muncă și a identifica măsurile pentru o raportare adecvată la fluctuațiile existente fiind compus din reprezentanți din domenii cheie precum : agricultură, bănci, comerț, industrie, IT sau consultață.

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin