Grup de lucru

Reuniuni tematice privind viitorul cadru financiar multianual 2021-2027

CCIFER, Calea Floreasca, nr. 240, et. 3, Bucarest, România
See on map

Limba :
Roumain/Anglais

Tarife : La participation est gratuite. Uniquement les personnes qui s'inscrivent et reçoivent une confirmation de participation de la part de l'équipe CCIFER peuvent participer.

Passé

L'événement est terminé.

În contextul lansării noului cadru legislativ pentru fondurile europene din cadrul financiar 2021-2027 și al adoptării mandatului general al Consiliului privind dispozițiile comune specifice fiecărui fond, Ministerul Fondurilor Europene (MFE) a început să lucreze la elaborarea documentelor de programare pentru fondurile europene alocate României.

CCIFER va fi reprezentat în cele 5 grupuri de lucru organizate de MFE. Pentru a putea reprezenta proiectele / domeniile pe care membrii noștri doresc să le dezvolte prin fonduri europene, vă invităm la o serie de întâlniri interne pentru a vă prezenta prioritățile de finanțare elaborate de Grupul de Lucru al Coaliției pentru Dezvoltarea României.

Primele întâlniri interne vor avea loc:

Marți, 4 iunie

  • 14h00-16h00 –  Întâlnire pentru obiectivul politic: O Europă mai inteligentă - transformare economică inovatoare și inteligentă
  • 16h00-18h00 – Întâlnire pentru obiectivul politic – O Europă mai ecologică

 

Miercuri, 5 iunie

  • 14h00-16h00 - Întâlnire pentru obiectivul politic - O Europă mai socială - punerea în aplicare a pilonului european al drepturilor sociale

 

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !