Vizita de intreprindere

Travailler avec Cellutec

Limba : Română

Tarife :
20 de locuri sunt disponibile.
Taxa de participare la toate evenimentele « Business Tour – Travailler avec » care vor avea loc în perioada 24-25 noiembrie 2022, este de 150 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la eveniment.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de Business Tour și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Evenimentul s-a terminat

*rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Fondată în 1980, CELLUTEC este astăzi liderul european în prelucrarea spumei în domeniile ambalajelor personalizate.

 

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite.

Descrierea companiei:

Fondată în 1980, CELLUTEC este astăzi liderul european în prelucrarea spumei în domeniile ambalajelor personalizate, acusticii și aplicațiilor industriale. Compania și-a început activitatea în România în 2005 cu primul spațiu comercial. Ca un conglomerat industrial francez, grupul Cellutec are cinci fabrici de producție (inclusiv Corrupad) în Franța și una în România. Toate fabricile sale oferă acoperire europeană și servicii locale. Din 1993, Grupul Cellutec face parte din holdingul industrial francez AMIQUAR, care controlează în principal 50 de companii industriale (300 milioane de euro). În prezent, CELLUTEC România dispune de instrumente de înaltă performanță, permițându-i să se extindă pe piețele din Europa Centrală și de Sud-Est.

Agenda evenimentului

➤ Cuvânt de deschidere

➤Prezentare tehnică

Vizită în zona de producție

Intâlniri B2B prestabilite cu reprezentanții companiei 

 

Profilul participanților:   companii din industrie și domenii conexe

 

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

Partener

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !