Vizita de intreprindere

Travailler avec Clariant

Clariant, Craiova, România

Limba :
Romana

Tarife : Taxa de participare la toate evenimentele « Travailler avec » din perioada 29-30 mai 2023, este de 250 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de evenimente și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Passé

L'événement est terminé.

Fabrica Clariant sunliquid® are o capacitate anuală de producție de 50.000 de producție de 50.000 de tone de etanol celulozic.

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei:

Fabrica Sunliquid din România produce la scară comercială etanol celulozic obținut din reziduuri agricole
Fabrica Clariant sunliquid® este dezvoltată pe o suprafață de 10 hectare, în Podari, județul Dolj și are o capacitate anuală de producție de 50.000 de tone de etanol celulozic. Reziduurile agricole utilizate ca materie primă sunt achiziționate de la fermierii locali, aceștia devenind parte din lanțul de aprovizionare, cu beneficii pe termen lung pentru dezvoltarea unei agriculturi sustenabile.

Etanolul celulozic produs prin tehnologia inovatoare sunliquid®, din reziduuri agricole, cum sunt paiele de grâu, este un biocombustibil avansat și neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon. Acesta poate fi utilizat pe infrastructura existentă a vehiculelor și se înscrie în normele de reducere a poluării prevăzute de Uniunea Europeană.

Fabrica din Podari creează noi locuri de muncă, precum și oportunități de afaceri ce vor aduce o creștere economică în această zonă rurală. Prin această investiție, Clariant demonstrează că producția la nivel comercial a etanolului celulozic pe baza tehnologiei sunliquid® este viabilă din punct de vedere tehnic, dar și economic, cu beneficii concrete pe termen lung.

Agenda evenimentului:

➤ Cuvânt de deschidere

➤ Prezentare tehnică

Vizită 

Întâlniri B2B și Networking cu reprezentanții companiei

Profilul participanților: reprezentanții companiilor din industrie și domenii conexe

Eveniment organizat în cadrul Business Tour-ului care va avea loc în perioada 29-30 mai 2023. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !