Vizita de intreprindere

Travailler avec ElectroPutere Craiova

ElectroPutere Parc, Craiova, România

Limba :
Română

Tarife : Taxa de participare la toate evenimentele « Travailler avec » din perioada 29-30 mai 2023, este de 250 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de evenimente și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Passé

L'événement est terminé.

Planurile de extindere includ  noi spații de retail, birouri și alte servicii precum spații de co-working sau de tip aparthotel.

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei:

Centrul comercial ElectroPutere din Craiova, inaugurat pe 19 noiembrie 2011, într-o fostă hală reamenajată a uzinei cu același nume, a fost preluat în 2016 de către grupul imobiliar francez Catinvest, care a realizat investiții de peste 130 milioane de euro în extindere. În prezent, centrul comercial este integrat în ElectroPutere Parc, un proiect mixt retail-office, cu o suprafață închiriabilă de peste 90.000 de metri2.

Cu un design flexibil, sisteme și dotări specifice clădirilor clasificate Clasa A și amplasarea într-o zonă vibrantă, în proximitatea celui mai mare mall din regiune la acest moment, birourile inaugurate în 2021 au devenit în scurt timp cel mai important hub IT din zonă, fiind sediul a 4 firme din domeniu și peste  500 de angajați. Însumând 14 000 m2, ambele clădiri au o dispunere pe două nivele cu spații de birouri, parter cu spații comerciale, o parcare subterană cu 600 de locuri alocate și camere tehnice. Etajele cu birouri sunt foarte ofertante și eficiente datorita posibilității de compartimentare. Suprafata totala a unui etaj este de 4.942 metri patrati, iar spațiile pot fi împărțite foarte ușor în unităti independente.

Pentru viitor, planurile de extindere includ  noi spații de retail, birouri și alte servicii precum spații de co-working sau de tip aparthotel, cu un buget total de investiții de aproape 60 de milioane de euro în următorii 2-3 ani, contribuind la dezvoltarea regiunii.

Grupul francez de real estate Catinvest care deține și administrează ElectroPutere Parc mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea , Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța - precum și din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen. Catinvest activează, totodată, pe piața rezidențială și comercială din Franța. În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

Agenda evenimentului:

➤ Cuvânt de deschidere

➤ Prezentare 

Vizită

Networking cu reprezentanții companiei

 

Profilul participanților: reprezentanții companiilor din industrie și domenii conexe

Eveniment organizat în cadrul Business Tour-ului care va avea loc în perioada 29-30 mai 2023. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !