Vizita de intreprindere

Travailler avec Q-Fort

Q-Fort, Craiova, România

Limba :
Română

Tarife : Taxa de participare la toate evenimentele « Travailler avec » din perioada 29-30 mai 2023, este de 250 EUR+TVA/persoană.
Numai persoanele care se înscriu și primesc o confirmare de participare de la CCIFER au acces la evenimente.
Vă rugăm să notați că taxa de participare include numai accesul la evenimente. Alte cheltuieli (de ex. transport, cazare, etc.) sunt în sarcina participanților. Taxa de participare trebuie achitată înainte de evenimente și nu va fi rambursată în caz de neprezentare.

Passé

L'événement est terminé.

Una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale românești, care activează la nivel internațional, fabricând tâmplărie termoizolantă.

Un cadru profesional care încurajeaza schimbul de informații tehnice și crearea de noi relații comerciale.

Un concept de eveniment care vă propune o abordare teoretică în cadrul unei prezentări a uzinei, o vizită tehnică a zonei de producție și o agendă de întâlniri prestabilite în cadrul unor clustere de lucru tematice.

Descrierea companiei

Q-Fort este una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale românești, care activează la nivel internațional, fabricând tâmplărie termoizolantă de cea mai înaltă calitate. Principalele țări în care ne aflăm sunt România, Italia, Franța, Austria, Belgia, Germania, Marea Britanie, Elveția și Canada. Cu o experiență de 19 ani în domeniu, am construit de-a lungul timpului o rețea de peste 1.000 de parteneri comerciali, având mai mult de 1.100 de puncte de vânzare la nivel european.

"În centrul business-ului stă mereu clientul, iar scopul nostru este acela de a-i înțelege nevoile și de a-i face cea mai bună recomandare. Noi nu oferim simple produse, ci o experiență completă, de la consiliere, la transport, montaj, garanție și reglaj, fiind alături de clienții noștri pe toată durata de viață a produselor pe care le comercializăm."

Cu peste 1.500 de angajați, Q-Fort detine una dintre cele mai moderne capacități de producție din Europa cu o suprafață totală de 106.646 mp, 7 hale de producție și un parc auto cu 347 autoturisme, 50 autocamioane și 9 autocare. Soluțiile noastre din PVC și Aluminiu (ferestre, uși de intrare, sisteme culisante, sisteme de umbrire) se remarcă prin durabilitate, performanță în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar și printr-un design modern, aducând un plus de confort în orice spațiu.

Agenda evenimentului:

➤ Cuvânt de deschidere

➤ Prezentare tehnică

Vizită 

Networking cu reprezentanții companiei

Profilul participanților: reprezentanții companiilor din industrie și domenii conexe

Eveniment organizat în cadrul Business Tour-ului care va avea loc în perioada 29-30 mai 2023. Vă invităm să consultați programul tuturor evenimentelor organizate>>>>

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !