Bucarest/ Bucuresti Vizita de intreprindere

Vizită ghidată École Française Internationale de Bucarest

EFI Bucarest, Bulevardul Dacia Nr. 12, Sector 1, Bucarest, România
See on map

Limba :
Română & Franceză

Tarife : 20 de locuri sunt disponibile pentru vizită.
Participarea este gratuită, dar limitată la 1 persoana/entitate.
Evenimentul se adresează membrilor CCIFER și Cluburilor Francofone de Afaceri.
Numai persoanele care primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la eveniment.

Passé

L'événement est terminé.

Ultimele locuri!

CCIFER și École Française Internationale de Bucarest au plăcerea de a vă invita la o vizită pentru a descoperi campusul din București, pentru a vă informa asupra curriculei școlare, activitățile extra-școlare, dar și pentru a cunoaște echipa pedagogică.

École Française Internationale de Bucarest

"Rețeaua școlară Odyssey, susținută de instituțiile franceze, se bazează pe o filozofie înrădăcinată în tradiția franceză a unei educații de excelență, pe multilingvism, pe o deschidere internațională și pe dezvoltarea personală.

EFI Bucarest este situată într-un campus unic în centrul Bucureștiului, în apropiere de Piața Romană, într-un monument istoric care a găzduit înainte Muzeul Literaturii Române.

Elevii de la EFI București urmează un parcurs școlar francez recunoscut de stat și în conformitate cu programele sistemului de educație națională francez. Școala este aprobată de Ministerul francez al Educației pentru toate clasele primare.

Viziunea educațională a școlii noastre se înrădăcinează în ideea franceză referitoare la cultura generală, la aceasta adăugându-se o educație bilingvă, oferită de profesori internaționali. Școala va putea profita de această dublă dimensiune (franceză și internațională) pentru a crea un cadru de învățare trilingv (francez, englez, român) și multicultural unic în București."

 

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

Modalități de acces

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !