Formare

Webinar: Digital Transformation for Managers

Limba : Engleza

Tarife :
Participarea este gratuita.
Numai persoanele care se inscriu si primesc o confirmare de participare din partea CCIFER au acces la webinar.

Evenimentul s-a terminat *rețineți că înregistrarea evenimentului în calendarul dvs., NU înseamnă înscrierea la eveniment. Dacă doriți să participați la un eveniment, trebuie mai întâi să vă înscrieți.

Save the date! Do not miss the opportunity to enroll in the second generation of digital transformers

 

CCIFER și IESEG School of Management au plăcerea de a vă invita la un webinar interactiv de informare despre programul de Digital Transformation for Managers- a doua ediție a cărui obiectiv este de a dezvolta abilitățile necesare pentru transformarea digitală a companiei, prin stimularea capacităților de inovare și identificarea pârghiilor de creștere. În plus, programul vă oferă oportunitatea de a lucra pe o problematică de transformare digitală în cadrul unui proiect individual de consultanță peer-to-peer, alături de experții IESEG.

Guest speaker: Yvon Moysan, CEO Saint Germain Consulting 

Acest webinar este gratuit și deschis tuturor. Nu ezitați să vă înscrieți și să distribuiți informația în rândul colegilor dvs.

***

GDPR:

Tratăm datele cu toată responsabilitatea, găsiți detalii despre modul de prelucrare și măsurile de protejare a confidențialității aici. Confirmarea participării dvs. la acest eveniment constituie exprimarea acordului pentru eventuala prelucrare de date.

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !