Premiile CCIFER

O recunoaștere aduce motivație, încredere pentru viitor și stimulează prin puterea exemplului. În comunitatea CCIFER premiem anual acele proiecte care aduc transformări în business-uri și în societate. Fie că vorbim de modele de afaceri mature, cu istorie în spate, sau de business-uri tinere, la început de drum, inovante, în special, prin soluțiile tehnologice și digitale.

Anul acesta, Premiile CCIFER revin în atenția companiilor si ONG-urilor, odată cu provocarea unor teme globale, care țin de evoluțiile societale prin care trecem. Companiile, prin amprenta lor locală și națională, sunt parte din transformarea economiei românești. Toți actorii, companii, organizații non-guvernamentale, societate civilă, autorități acționează în mod responsabil și susținut prin planuri de afaceri sustenabile, inițiative de responsabilitate socială și legislație corespunzătoare, dar și implicare activă în programe de educație și conștientizare.

Vă propunem 3 categorii de premii în care să vă înscrieți proiectele/programele/inițiativele în competiția de anul acesta:

  • CREȘTERE SUSTENABILĂ
  • INOVAȚIE & TEHNOLOGIE
  • ORGANIZAȚII RESPONSABILE

Înscriindu-vă în cursa Premiilor CCIFER, ediția 2022, contribuiți astfel la promovarea savoir faire-ului comunității noastre! Așteptăm candidaturile și vă urăm succes! Ceremonia de decernare a Premiilor CCIFER 2022 va avea loc în data de 23 septembrie

 

În urma evaluării fiecărui dosar de candidatură și a rezultatelor votului juriului, nominalizările la cele trei categorii de premii sunt:

Juriul Premiilor 2022

 

 

Înscrieți un proiect !

Apelul pentru proiecte se desfășoară în perioada 18 iulie - 30 august 2022. Pentru a participa, candidații își pot depune cererile până pe 30 august 2022, la adresa gala@ccifer.ro.

Consultați regulamentul Descărcați Dosarul de candidatură

Retrospectivă – laureații edițiilor 2020 și 2021 ai Premiilor CCIFER

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !