MARIUS DECUSEARĂ-BRANDENBURGSenior Partner – Head of Strategy TREND

Marius este un consultant cu experiență bogată în proiecte legate de #vânzari și #leadership. În calitate de #business advisor și #coach, lucrează cu echipe de board și individual cu membri ai echipelor de management pentru creșterea eficacității acestora și pentru a le oferi sprijin în dezvoltarea personală și profesională. Este implicat și în proiecte de #sales management, fiind parte din initiative de definire și implementare a unor procese productive bazate pe bune practici și metodologii internaționale.

După mai mult de 11 ani de sales management și consultanță regională într-o companie multinațională, Marius s-a alăturat echipei TREND în anul 2007 și a condus compania în perioada 2014-2019. Este coach și consultant pentru mai multe echipe de board și se implică alături de echipa TREND în diverse proiecte de consultanță.

Este membru în boardul unor companii antreprenoriale și a unor inițiative nonprofit cum ar fi HR Club România (Asociația Profesioniștilor în Resurse Umane), ENVISIA Board of Elite (1st Business School in Romania pentru Board Directors) și ETURIA Travel (High-end tour operator).

Marius a fost certificat Huthwaite International – SPIN și Account Strategies for Major Sales, Miller Heiman – Strategic Selling și Conceptul Selling, Eagle’s Flight Canada pentru numeroase sesiuni de învățare experiențială, Hogan Assessment, Human Synergistics pentru instrumentele din gama CircumplexTM. A urmat programul de tip ACTP International Coach Academy (Australia).

Educație

Academia de Studii Economice – Management

Universitatea Româno-Americană – Afaceri Internaționale

Envisia & Bursa de Valori Bucuresti – Programul „Guvernanta corporativa care creeaza valoare” (2021-2022)

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !