Executive Management Programme (ExMP)

ExMP (Executive Management Programme) este un Program managerial de elita din Bucuresti, organizat in colaborare cu ESCP Europe Aflat la cea de-a opta editie, programul acorda acces la diverse resurse de invatare, o experienta bogata de impartasire de cunostinte cu colegi de nivel similar, precum si cunostinte la nivel european de ultima ora despre management. 

Principalul obiectiv al Executive Management Programme (ExMP) este de a le oferi participantilor cunostinte inter-departamentale si abilitati manageriale pentru a deveni manageri mai eficienti.

ExMP isi propune sa ofere o "vedere din elicopter" a principalelor discipline manageriale si sa echipeze participantii cu o intelegere a fortelor motoare a mediului de afaceri si comportamentului organizational.

Descarcati mai multe detalii despre promotia ExMP 2020 !

Beneficii

Oportunitate Unica

ExMP are drept tinta profesionisti ambitiosi, identificati ca talente in organizatii si manageri de departament, fiind unic prin colaborarea cu ESCP Europe.

Invatare Accelerata

Cu doar aproximativ 4 zile pe luna, ExMP este adaptat la mediul dinamic si aglomerat al managerilor si necesita maximum 2 zile lucratoare pe luna, dedicate pe sesiune.

Abordare Empirica

Cursurile sunt bazate pe invatare interactiva si sunt insotite de sesiuni de tip Masterclass in care experti din companii de top prezinta studii de caz si sunt deschisi la intrebari.

Excelenta la nivel de conducere

Scopul programului este de a oferi o vedere de ansamblu asupra principalelor subiecte manageriale si o gandire strategica in abordarea provocarilor din mediul de afaceri.

 

Profilul participantului

Design-ul ExMP a fost adaptat pentru managerii de departament si profesionisti identificati cu potential ridicat si al caror pas urmator in cariera implica responsabilitati manageriale mai extinse sau un rol de supervizare in cadrul organizatiei (proiecte inter-departamentale, departamente, filiale, etc.)

  • Directori
  • Manageri de departament: Resurse Umane, Marketing, Vanzari, Comercial
  • Manageri de proiect sau de Produs

 

 

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !