Membri

200 de ore de consiliere gratuite oferite până la copieri izolate la domiciliu. Nu ne oprim aici!

"Ma trezesc in fiecare zi cu gandul ca azi va fi mai bine, dar oricat de mult ma stresez, nu este. Comportamentul ei a luat-o razna. Nu vorbeste inca asa ca nu inteleg ce vrea mereu. Are crize de furie, da cu palmele in usa. Vrea sa iasa si cand iesim in fata blocului trage sa plece brambura, spre metrou, cum stia ea inainte ca faceam. Ma doar sufletul sa o refuz.

E periculos, stim. Nu avem oricum unde sa mergem. Nu mai are terapie, nu mai are parc, nimic. Fac cu ea acasa ce pot si tot degeaba. Vad in fiecare zi cum se retrage mai mult, cum face din ce in ce mai putin decat inainte, nu se mai chinuie sa zica ceva, se ascunde sau se uita pe pereti in gol. Are nevoie de ajutor si n-am cum sa il dau. Macar pot sa vorbesc cu voi acuma, sa aflu ce sa mai fac ca sa nu o luam razna de tot...".

                                         

Asta e doar una dintre marturiile mamicilor care au sunat la #AutismVoiceLine, serviciul nostru on-line si prin telefon de utilitate publica gratuit pentru familiile cu copii cu autism izolate la domiciliu.

Din 18 martie 2020 si pana acum, 120 de familii din toata tara, dari si din afara tarii au apelat la specialistii nostri pentru suport psihologic, emotional sau ABA si le-am putut oferi 200 de ore de consiliere de specialitate gratuite.


Nu este nici pe departe suficient. In Romania se estimeaza ca sunt 40.000 de copii cu autism sau tulburari comportamentale. Nu stim cati traiesc in realitate. Toti sunt izolati la domiciliu fara terapie, fara integrare sociala, fara invatamant, fara resurse. 

Orice parinte care are nevoie de suport pentru copilul sau poate apela zilnic, gratuit, la numarul de telefon 0756 678 219 sau Skype la https://join.skype.com/invite/eev92cZOKI27 . Orice alinare e mai buna decat niciuna pentru copiii cu autism izolati la domiciliu.

 

Ca sa putem sustine activ acest serviciu cat mai mult timp posibil, avem nevoie de sustinerea celor din jur. Toate fondurile primite inca din luna martie au fost directionate exclusiv catre Autism Voice Line, iar pana acum am putut sa tinem serviciul activ intre orele 9:00 - 13:00.

Ne dorim sa il continuam intr-un serviciu zilnic intre orele 9:00 si 18:00. Pentru a reusi acest lucru, orice donatie sau sponsorizare este bine-venita. Familiile cu copii cu autism vor avea nevoie in continuare de ajutor si suntem aici sa le fim alaturi.

Multumim pentru implicarea ta sub orice forma ar fi ea si pentru toata sustinerea oferita pana acum!

 

Logo

Logo

 

Nicoleta Orlea

Coordonator Dep. Fundraising

T: 0751 278 391

E: nicoleta.orlea(@)autismvoice.ro | www.autismvoice.ro

Str.Agricultori, nr 116A, Sector 2, Bucuresti

Facebook icon LinkedIn icon  Youtbue icon Instagram icon

 

 

 
   
 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !