Membri

A_BEST – mutat online: cursuri de limbi străine prin platforma Zoom și traduceri livrate via email

A_BEST (https://abest.ro/ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România, funcționează de luni, 16 martie, integral în mediul virtual, în contextul COVID-19. Astfel, echipa de traineri și traducători A_BEST este în continuare capabilă să asigure remote servicii lingvistice la același standard de calitate, pentru companiile care activează pe piețe străine și pentru care comunicarea eficientă și rapidă cu partenerii de afaceri este vitală.

În relaţia cu clienţii, reprezentanţii Centrului de Limbi Străine A_BEST sunt în permanenţă preocupați să le pună la dispoziţie pachete de servicii lingvistice menite să valorifice într-o foarte mare măsură bugetele existente pe aceste segmente, contribuind astfel la optimizarea costurilor. Totodată, se oferă consultanță în ceea ce priveşte Strategia de Management Lingvistic, aceasta reprezentând un pachet de măsuri şi tehnici utilizate de diversele companii pentru a evita barierele lingvistice şi culturale pe pieţe străine noi sau în expansiune.

Sunt multe companii care au decis ca angajații lor să lucreze remote, dar se dorește în continuare ca ei să învețe să comunice mai bine în engleză, germană sau franceză, de exemplu. Așadar, am decis ca și trainerii A_BEST să rămână activi, online, în special prin platforma ZOOM. Astfel, suntem în măsură în continuare să furnizăm cursurile A_BEST la același nivel de calitate, într-o manieră interactivă, în mediul virtual, în sistem individual, pereche (2 cursanți), mini-grupă sau grupă, chiar dacă ei își desfășoară activitatea în locuri diferite, conform unui orar flexibil. Suntem foarte recunoscători clienților noștri care ne-au susținut în acest demers și practic – în timp record - am putut face transferul din sala de curs în mediul virtual. În plus, echipa de traducători A_BEST realizează traduceri eficiente, simple sau autorizate, din și în limbile: engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, rusă etc, depunând efort astfel încât să livreze cât mai repede, căci în perioada aceasta atât de dinamică în care trăim nu mai este loc de nicio tergiversare”, a declarat Aura Icodin, Director General, Centrul de Limbi Străine A_BEST.

 

A_BEST - furnizor de încredere de cursuri corporate de limbi străine, pentru un număr mare de companii multinaționale

De peste 11 ani, Centrul de Limbi Străine  A_BEST organizează cursuri de limbi străine şi de limba română pentru expaţi, portofoliul său de clienţi fiind format din peste 250 de companii multinaționale, din domenii precum IT, telecomunicații, banking, asigurări, pharma, FMCG, transporturi şi logistică. Cu un portofoliu de 10 limbi străine, o acreditare naţională şi trei acreditări internaţionale, în ultimii 5 ani Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut aproximativ 6500 cursanți corporate, activitatea celor peste 30 de traineri de limbi străine însumând în perioada menţionată un număr de aproape 43000 de ore de curs predate.

În plus, A_BEST este prima companie locală care a obţinut certificarea Sistemului de Management al Calităţii conform standardului ISO 9001:2015, în urma auditului realizat de compania TÜV SÜD Management Service GmbH, organizaţie germană de certificare de terţă parte.

 

Traducerile A_BEST, realizate rapid și cu acuratețe – o soluție pentru o comunicare corporate eficientă

Echipa de traducători a Centrului de Limbi Străine A_BEST poate asigura suport lingvistic de încredere pentru orice companie. Traducătorii A_BEST pun pe primul loc clienţii şi cerinţele acestora. De aceea, ei se angajează să respecte cu stricteţe atât termenul de executare, cât şi pe cel de predare a unei lucrări. Traducătorii A_BEST pot găsi soluţii pentru cele mai dificile situaţii lingvistice. Aceştia au experienţă în domeniu şi pot transpune cât mai fidel în limba ţintă textul tradus. Totodată, ei ţin cont în efectuarea traducerilor de contextul cultural diferit. Mai mult decât atât, echipa de traducători A_BEST garantează confidenţialitatea informaţiilor din materialele furnizate fiecărui client.

 

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic. Pentru detalii, vă invităm pe https://abest.ro/ro/.

Plus d'actualités

Noi membrii

EXL

EXL este o companie multinațională care, în parteneriat cu clienții săi, oferă soluții digitale de analiză pentru a îmbunătăți rezultatele de afaceri...

Bilantul evenimentului

Retour sur: Business Tour Pitești

🚗 #BusinessTour Pitești - o zi plină de oportunități și conexiuni de business, într-un program complex de vizite și întâlniri în companii din regiune....

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

For 10 years, we have been supporting and awarding entrepreneurs in Romania! Creative and persevering entrepreneurs, whose vision changes the world. ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !