Comunicare -Presa

a IV-a ediție a Conferinței A_BEST

Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine, în colaborare cu Teleperformance România A_BEST (http://www.abest.ro/), unul dintre cele mai mari centre independente de învățare a limbilor străine din România, organizează pe 10 martie 2020, de la ora 18.00, conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a IV-a, în colaborare cu Teleperformance România.

Cu această ocazie, Jose Kombo, Employer Branding Ambassador Teleperformance România, va susține o dezbatere interactivă în special despre impactul și importanța limbilor străine în comunicare și CEX (Customer Experience).

Evenimentul va avea loc la Hotelul Cișmigiu din Bucureşti (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38) și se adresează profesioniştilor de resurse umane din multinaționale și managerilor din companii.

În cadrul conferinței „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a IV-a, reprezentantul Teleperformance România, Jose Kombo, va aborda următoarele subiecte:

  • Cât de bine este cotată România atunci când vorbim de abilitățile românilor și interesul acestora de a se dezvolta în acest domeniu?
  •  Impactul și importanța limbilor străine în comunicare și CEX (Customer experience)
  • Abilitatea candidaților unei organizații de a se autoevalua corect și impactul eșecului.

„Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed. a IV-a, face parte dintr-o serie de evenimente organizate de A_BEST cu scopul de a promova importanța investiţiilor în programe de training şi cursuri de limbi străine, adaptate nevoilor concrete de învăţare ale cursanţilor din corporații, în conformitate cu specificul mediului de afaceri din România. De exemplu, A_BEST a organizat trei ediții ale evenimentului „Ascensiunea în mediul de business prin limba germană”, iar printre speakeri s-au numărat Magda Sandu, HR Manager PORSCHE Finance Group România (ediția I), Diana Burhală, Learning & Knowledge Leader IBM România (ediția a II-a), respectiv Bogdan Barbu, Head of Centralized Branch Operations RO - Unicredit Business Integrated Solutions Gmbh (ediția a III-a).

Accesul la conferința „Ascensiunea în mediul de business prin limbile străine”, ed.  a IV-a, se face exclusiv pe baza invitaţiei, în limita locurilor disponibile, şi nu presupune nicio taxă de participare. Evenimentul va avea loc marți, 10 martie 2020, de la ora 18.00, la Hotelul Cișmigiu din București (Bulevardul Regina Elisabeta nr. 38, click aici pentru hartă).

Organizator: Centrul de Limbi Străine A_BEST

Partener principal: Teleperformance România

Parteneri comunicare: Camera de Comerț Olandeză-Română (NRCC), Elite Business Women, Comunicatedepresa.ro

Parteneri: A_BEST Business Lounge, undelucram.ro, Coaching Partners, Naneti, CNA International Executive Search Romania, Happy Forever by Andreea, Safety First, Plurivox, eclipa.studio, Suciu – The Employment Law Firm, One Production Media & Events.

Despre Centrul de Limbi Străine A_BEST

A_BEST a fost înfiinţat în 2008 şi este unul dintre cele mai mari centre independente de învăţare a limbilor străine din România. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaţionale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expaţi; cursuri de limbi străine pentru copii; testări cu recunoaștere internațională; traduceri; audit lingvistic; evenimente dedicate mediului academic. Pentru detalii, vă invităm pe abest.ro.

Plus d'actualités

Noi membrii

Libra Guard

Servicii Profesionale de Securitate

Membri

În sala de escaladă nu plâng

Sunt Ionuț, am 6 ani și sufăr de parapareză spastică. Îți vorbesc în numele a 100 de copii cu dizabilități, ca mine, care au nevoie de SUPERPUTERI! ...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !