Membri

Amis de la Fête Fromagerie aduce excelenta in branzeturi internationale pentru publicul din Romania

Aurelien Marie, francez stabilit in Romania inca din 2019 si mare iubitor de branzeturi frantuzesti, a decis la momentul respectiv sa faca branza raclette cunoscuta pentru publicul Romania. Asa a luat nastere brandul “Amis de la Fete”, alaturi de asociata sa romanca Oana Mosanu. Ceea ce a inceput cu un food truck s-a transformat treptat intr-o adevarata Fromagerie, deschisa in Februarie 2022, in zona Amzei, pe strada D.I Mendeleev nr. 2. Cei doi antreprenori au observat un trend ascendent pentru piata branzeturilor internationale, atat prin locatia din Mendeleev cat si prin magazinul online care se adreseaza tuturor iubitorilor de branzeturi gourmet. Cu o cifra de afaceri de peste 250.000 euro in 2023 si un potential de dezvoltare grozav atat in zona B2C cat si B2B, antreprenorii estimeaza o crestere de minim 50% in cifra de afaceri in 2024, conform trendului in aceasta prima parte a anului.

 

În acest moment, Fromageria propune peste 100 de tipuri de branzeturi din diferite tari din Europa, adaugand recent in portofoliu si mezeluri frantuzesti si produse de épicerie fine precum foie gras, terrine, rillettes, ciocolata. Prin intermediul degustarilor gratuite care au loc weekend de weekend, oamenii fac parte dintr-un proces creativ, in care pot descoperi mereu cateva noi branzeturi favorite. Este ceva mai mult decat vanzare de branzeturi, se încercă o educare a oamenilor prin degustari si evenimente de asociere inedite! Aurelien spune că până și el este surprins de entuziasmul pe care oamenii îl au pentru brânză. In momentul in care razuiesti raclette de pe roata oamenii urmaresc cu pofta si nerabdarea de a gusta!

 

La ora actuala Amis de la Fete reprezinta singura Fromagerie ce propune brânzeturi gourmet din Bucuresti! Colaborarea cu mici producatori aduce autenticitate si o garantie a calitatii. “An de an vizitam Fruitieres din Franta pentru a alege cele mai bune branzeturi artizanale si incercam sa aducem tipuri speciale, care nu pot fi gasite altundeva in Romania” spune Oana Mosanu, co-fondator.

 

Planurile in 2024 includ predarea Fromageriei din piata Amzei catre un pasionat de branzeturi care sa se ocupe de cresterea brandului, timp in care cei doi antreprenori promit sa vina cu un nou concept de business pentru publicul din Romania.

“Cifra de afaceri si rata de profitabilitate ne dau convingerea ca marca inregistrata AMIS DE LA FETE are un potential fantastic de scalare si crestere in urmatorii ani!” spune Aurelien Marie in incheiere.

Plus d'actualités

Noi membrii

PURE PSYCHOLOGY

PURE PSYCHOLOGY este o companie franceză care oferă servicii de psihoterapie, suport psihologic și formare profesională pentru profesioniști și...

Noi membrii

RICHEL GROUP

Grupul RICHEL, de la înființarea sa în 1964, concepe, fabrică și realizează soluții complete pentru sere și clădiri industriale în domeniul...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !