Servicii  •  Membri

AMIS DE LA FÊTE : fromagerie pe roți la București

Cum a început totul?

Enchanté! Noi suntem Oana Moșanu și Aurélien Marie, un cuplu franco-român care adoră serile cu prietenii în jurul unui vin bun și fondatorii conceptul Amis de la Fete – Raclette et Vin! În ianuarie 2019, când am dat startul afacerii, cu o investiție inițială de 35000 de euro, ne-am dorit să diversificăm mediul culinar din cadrul festivalurilor de street food, oferind o experiență pentru gurmanzi și iubitorii de vin și brânzeturi din România!

De la bun început, produsul vedetă al food truck-ului a fost brânza raclette din regiunea Savoie. Preparată direct în fața clienților, roata este încălzită și topită peste cartofii fierți, mezelurile și castraveți cornichoni. Un fel de mâncare emblematic al gastronomiei franceze, raclette oferă un spectacol și o experiență unică, ideală pentru a fi împărtășită cu prietenii sau familia, acasă sau la evenimente. De asemenea, oferim o selecție de vinuri, alese cu grijă pentru a se potrivi cu brânzeturile din diferite regiuni franceze, precum ar fi Savoie, Bordeaux, Pays d'Oc, Côtes de Provence.

Cum merge acum?

În ultimii doi ani, am extins continuu gama de brânzeturi și oferim  în prezent peste 40 de tipuri diverse, care mai de care mai spectaculoase: Tête de Moine, Tomme Aux Fleurs, Brie cu trufe! Brânzeturile sunt disponibile în locați food truck-ului sau prin comandă online pe site-ul nostru www.amisdelafete.com.  Livrarea are loc în aceeași zi în București și Ilfov, și în 2-3 zile lucrătoare în toată România. Pentru a răspundere ceririlor clienților noștri, am adăugat și pachete cadou corporate, aparate pentru brânzeturi (fondue, raclette, girolle pentru tête de moine).

Ne place să spunem că suntem o fromagerie modernă pe roți! Facem tot posibilul să oferim o experiență inedită gustului și ochiului prin fiecare tip de brânză, să îi povestim istoria,cât și cele mai potrivite asocieri și rețete. Clienții ne pot urmări pe rețelele noastre sociale: Facebook, Instagram, unde postăm în mod regulat programul locației fixe, cât evenimentele Raclette et Vin, pe care le realizăm în colaborare cu diferite baruri și grădini de vară din București, pentru a rămâne aproape de ei. Pe website pot afla ultimele noutăți în materie de brânzeturi, promoțiile active, cât și cele populare produse!

De la experiența în food truck la experiența acasă

În 2020, pentru a ne adapta la contextul pandemiei, am decis să lansăm un nou serviciu: Kituri de raclette sau fondue care permit clienților noștri să își organizeze propriul moment festiv acasă! Kiturile includ toate ingredientele necesare, precum și punerea la dispoziție a echipamentelor electrice de raclette sau fondue necesare.  

Pe lângă produsele franțuzești, oferim servicii pentru toate tipurile de evenimente: nunți, botezuri, festivaluri, corporate, etc. Deoarece brânzeturile franțuzești gourmet nu reprezintă doar un fel de mâncare, ci și un mod de viață, o plăcere, facem tot posibilul să oferim clienților noștri oferte personalizate, pentru ca în final să aibă parte de o experiență de neuitat.

Cu ce planuri pentru viitor ?

Online-ul ocupă din ce în ce mai mult spațiu în viețile noastre, motiv pentru care ne dorim să continuăm să fim activi pe rețelele de socializare și website, în timp ce ne eficientizăm serviciile de livrare în toată România la temperaturi controlate. Deoarece brânzeturile franceze nu sunt singurele cerute, vom extinde și cu alte brânzeturi internaționale esențiale catalogul nostru de produse, și de ce nu, poate și un abonament la brânzeturi!

Participarea noastră la emisiunea Imperiul Leilor, a atras o nouă axa de dezoltare așa că vom începe o colaborare cu Grupurile Hoteliere Phoenicia, în perioada imediat următoare!

În cele din urmă, dorința noastră este să deschidem un magazin fizic de brânzeturi, unde clienții vor putea încerca și alte feluri de mâncare pe bază de brânză înafară de raclette, precum Croque-Monsieur, platouri de aperitive, însoțite de un pahar de vin - un adevărat moment de convivialite!

https://amisdelafete.com/ 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !