Membri

Art&Craft sau cum sa promovezi Romania

Din dorinta de a aduce bucurie si o experienta memorabila celor care viziteaza cu drag tara noastra, a luat nastere, in anul 2003, Art&Craft - un concept aparte ce promoveaza Romania contemporana, prin suveniruri si cadouri de inspiratie romaneasca.

Din momentul in care apare ideea si pana la momentul cand este daruit celor dragi, fiecare produs Art&Craft poarta cu el grija si dorinta de a duce mai departe povestea Romaniei de azi.
Respectand valorile romanesti si dorind sa ofere o gama cat mai diversificata de produse, echipa Art&Craft a creat branduri proprii, in care a integrat articole pline de inspiratie si creativitate, fabricate in toata lumea dupa concepte ale designerilor romani, gusturi delicate, datorita celor mai fine ciocolate, trufe si prajituri bazate pe retete traditionale din Romania, si produse autentice de arta populara, luate direct de la mesterii populari si artizanii din Romania.

Indiferent ca sunteti in cautarea unui suvenir pentru un prieten din strainatate sau a unui cadou special de inspiratie romaneasca pentru cei dragi sau pentru partenerii de business, in magazinele Art&Craft veti gasi intotdeauna solutia salvatoare. Gasiti magazinele si brand corner-urile Art&Craft in aproape toate aeroporturile din Romania, in incinta Baneasa Shopping City si, bineinteles, online pe www.artandcraft.ro.

Daca va doriti un moment de apreciere a Romaniei de azi, asa cum o vedem noi sau vreti sa impartasiti cu cei dragi o experienta traita in spatiul romanesc si sa le oferiti un dar de acasa, Art&Craft este locul potrivit. Daruieste Romania!

***Pentru comenzile plasate pe www.artandcraft.ro, livrarea este GRATUITA oriunde in Romania si primiti un cadou surpriza la orice achizitie.

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !