Noi membrii

Asociatia People Around – Oamenii din jur

Asociatia People Around – Oamenii din jur – a fost fondata in luna mai, 2021 si are ca scop principal lupta impotriva sindromului de burnout sau epuizare profesionala prin crearea si mentinerea unui echilibru intre viata personala si cea profesionala.  Astfel, in vederea indeplinirii scopului propus, obiectivele asumate  ale asociatiei sunt:

  1. Prevenirea instalarii sindromului de burnout prin organizarea de actiuni si campanii de constientizare a existentei sindromului de burnout precum si a efectelor negative ale acestuia atat pentru persoana in cauza cat si pentru compania angajatoare, mediul social si familial al persoanei afectate.
  2. implementarea si sustinerea de programe customizate de preventie a instalarii sindromului de burnout in randul angajatilor din diverse companii dar si in randul altor tipuri de beneficiari cum ar fi: parintii copiilor cu nevoi speciale, parinti din familii monoparentale care sunt sustinatori unici ai familiei, persoane aflate intr-o perioada fragila a vietii, studenti, …etc
  3. Sustinerea psihologica a persoanelor deja afectate de stresul professional prin  organizarea de sesiuni de training  si consiliere psihologica (sesiuni unu la unu sau intalniri de grup) care sa aiba ca scop prevenirea depresiei cauzate de epuizarea profesionala, restabilirea calitatii vietii la nivel individual si comunitar, crearea de strategii care sa ajute pe viitor persoana sa gestioneze mai bine situatiile stresante cu care se va putea confrunta la un moment dat, validarea personala, etc.
  4. organizarea de ateliere si grupuri de lucru 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !