Membri

Athénée Palace Hilton București anunță numirea unui nou chef-bucătar

Athénée Palace Hilton București anunță numirea lui Tim Schmidt în funcția de Executive Chef al hotelului.

Rainer Gieringer, director general Athénée Palace Hilton, a declarat: „Sunt încântat să-i urez bun venit lui Chef Schmidt în echipa noastră, mai ales în acest moment când hotelul se pregătește pentru petrecerile  de Crăciun și Revelion. Sunt convins că Chef Schmidt va aduce o viziune proaspătă și contribuții considerabile operațiunilor hotelului din zona de bucătărie și restaurante, atât în ​​timpul sezonului festiv, cât și în lunile ce vor urma”.

Schmidt are peste 13 ani experiență în domeniul ospitalității. Înainte de a veni la București, el a fost bucătarul executiv al hotelului Hilton Köln din Germania, unde a coordonat atât echipele de bucătari ale hotelului, cât și pe cele de banqueting și de catering. Înainte de a se alătura grupului Hilton în 2015, Chef Schmidt a deținut mai multe funcții în hoteluri și restaurante din Europa, precum ME Hotel London, restaurantul Bleeding Heart din Londra, Hotel Salzburger Hof din Bad Gastein, Grand Spa Resort A-Rosa Kitzbuhel, sau în hotelurile Kempinski din Hamburg și Moscova.

Schmidt este absolvent al școlii Freie Waldorf Hannover-Maschsee, și-a făcut ucenicia la restaurantul Die Insel din Hannover și în ultimii ani și-a definitivat studiile în Centrul de Pregătire Gastronomică din Koblenz.

Vorbind despre numirea sa, Schmidt a spus: „Este o onoare să lucrez într-un hotel reprezentativ pentru București, fiind o provocare pe care o aștept cu nerăbdare. Sunt convins că împreună cu echipa Athénée Palace Hilton vom oferi servicii culinare de cinci stele cu care ne vom încânta oaspeții.”

În cadrul Athénée Palace Hilton, Chef Schmidt va conduce toate operațiunile culinare ale hotelului, incluzând atât bucătăriile din restaurantele hotelului - Roberto's, Café Athénée și English Bar, cât și serviciul de room service și outside catering.

Pentru mai multe informații despre hotel sau pentru rezervări, vă rugăm să vizitați www.hiltonbucharest.com.

 

Despre Athénée Palace Hilton București

Athénée Palace Hilton este unul dintre cele mai sofisticate și prestigioase hoteluri ale Bucureștiului. Construit în 1914, hotelul este un adevărat reper istoric situat în inima orașului, în Piața Revoluției. Hotelul oferă cazare la cele mai înalte standarde în cele 272 de camere și apartamente, servicii premium de întălniri în cele 13 săli de conferință complet echipate, un Club de Sănătate și Fitness, precum și condiții rafinate de servire a mesei în cele două restaurante, terasă și bar.

 

Despre Hilton Hotels & Resorts

De aproape 100 de ani, Hilton Hotels & Resorts este un reper pentru ospitalitatea din întreaga lume, oferind produse și servicii inovatoare pentru a satisface nevoile mereu în schimbare ale oaspeților. Cu peste 575 de hoteluri pe șase continente, hotelurile Hilton Hotels & Resorts oferă experiențe memorabile și prețuiește fiecare oaspete. Membrii Hilton Honors ce rezervă direct prin canalele Hilton primesc beneficii instant. Începeți călătoria pe www.hilton.com, vizitați newsroom.hilton.com/hhr,sau urmarăți canalele de social media Facebook, Twitter și Instagram.

 

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !