Comunicare -Presa

Automotive Today, un brand al The Diplomat – Bucharest

organizeaza pe 22 Octombrie 2019 cea de-a doua editie a Automotive Forum and Awards 2019, in cadrul hotelului Radisson din Bucuresti.

Forumul are in vedere o trecere in revista a investitiilor straine in domeniul auto in Romania, pe de o parte, alaturi de progresele tehnologice remarcabile care fac din industria auto, unul dintre principalii vectori ai cresterii competitivitatii economiei.

Odată cu noile tehnologii inteligente, inclusiv imprimarea 3D, tehnologiile blockchain sau sistemele de interconectare a masinilor, experții din industrie subliniaza principalele tendințe care vor revoluționa industria în anii următori. Aceste tendințe urmează să transforme modul în care jucătorii din industrie răspund la comportamentul de consum mereu in schimbare al consumatorilor, de a dezvolta parteneriate și noi modele de inovatie.

Evenimentul va aborda subiecte legate de: ▪ Peisajul auto românesc ▪ Tendințe pentru industria auto: Evoluția IoT, Mașini conectate, Blockchain, Analiză predictivă, Tipărire 3D, Dat analytics ▪ Actualizări privind stimulentele fiscale, sprijin financiar și facilități fiscale ▪ Revoluția logistică: opinia expertilor in anticiparea tendintelor pietei ▪ Provocarile dezvoltarii de infrastructura in peisajul auto din Romania ▪ Cadrul legislativ pentru sistemele de educație profesională și duală și tendința forței de muncă.

Discutiile din cadrul forumulului vor fi urmate de ceremonia de decernare a premiilor in industria automotive pentru zece categorii, initiativa avand ca scop recunoasterea rezultatelor exceptionale, atat ale companiilor si organizatiilor, cat si ale persoanelor care au contribuit decisiv la dezvoltarea proiectelor si a climatului de afaceri din domeniul auto in Romania.

Aceste premii reflectă entuziasmul pentru dezvoltare și inovatie în cadrul industriei, în timp ce dezvoltarea managerilor si tuturor resurselor umane este încurajată de creativitatea ideilor, adaptare și flexibilitate, planificare și noile modalități de pionierat, gândurile și ideile noi. Ceremonia de premiere oferă oportunitatea de a conecta, a dezbate și a împărtăși subiectele fierbinți din peisajul specific și, de a sărbători realizările celor mai bune proiecte și rezultate.

NOMINALIZEAZA-TI CANDIDATUL AICI

Automotive Forum and Awards 2019 reunește delegații din sectorul auto din România și reprezentanții Guvernului, într-un eveniment de o jumătate de zi, cu sesiuni dedicate discutiilor interactive in care sunt invitati la dialog liderii din industrie si dineul de Gala, in cadrul caruia vor participa reprezentanti ai Guvernului Romaniei, ai Ambasadelor si persoanele de decizie din cadrul companiilor, organizatiilor si asociatiilor din sectorul auto.

Plus d'actualités

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !