Comunicare -Presa  •  Parteneri  •  Actualités

Bucharest Tech Week

Festivalul Bucharest Tech Week aduce inovațiile tehnologice în atenția românilor pentru al patrulea an consecutiv

București devine, timp de o săptămână, capitala tehnologiilor inovatoare și a soluțiilor high-end ce vor fi prezentate în cadrul festivalului Bucharest Tech Week. Cea de-a patra ediție a festivalului are loc în perioada 20 – 26 mai 2019, în două locații principale ultracentrale, Radisson Blu Hotel și Piața Universității, și conectează profesioniști și pasionați cu cele mai recente inovații tehnologice. În fiecare an, zeci de organizații preocupate de digitalizarea mediului de business se alătură festivalului creând astfel cea mai mare rețea de evenimente partenere desfășurate simultan în tot Bucureștiul.

 

Actualitati CCIFERBucharest Tech Week 2019 aduce pe scena de business din România peste 30 experți internaționali de top, cu o puternică amprentă în tehnologizarea celor mai importante domenii de activitate. Una dintre vedetele ediției va fi Furhat, un robot înzestrat cu inteligență artificială, cu abilități sociale, și capacitatea de a interacționa cu oamenii într-un mod empatic: vorbind, ascultând, exprimând emoții și menținând contactul vizual.  

 

Ca în fiecare an, Festivalul Bucharest Technology Week 2019 mixează trei componente esențiale care s-au bucurat, de-a lungul timpului, de aprecierea pasionaților de tehnologie:

  1. Cinci Summituri Premium de Business, locul de întâlnire pentru numeroși profesioniști ce doresc să se conecteze cu cele mai noi trenduri și inovații din mediul de afaceri local și internațional. Acestea vor avea loc la Radisson Blu Hotel, în perioada 21-24 mai si vor acoperi subiecte de interes precum: Innovation Summit, HR Masters Summit, Fintech Summit, Java Summit, .NET Summit.
  1. Expoziția de tehnologie (Tech Expo), programată în weekendul festivalului, 24-26 mai, este deschisă publicului doritor să testeze tehnologii high-end, fiind cea mai complexă expoziție tech din România. În cadrul Tech Expo vor fi prezentate peste 300 de produse și soluții tech, de la companii de renume pe piața locală și internațională. Accesul la expoziția din Piața Universității este gratuit pe baza înscrierii online, pe site-ul evenimentului.
  1. Evenimentele partenere. Pe parcursul întregii săptămâni (20-26 mai), peste 65 de evenimente ce au ca subiect comun tehnologia vor fi organizate în diferite locații din București de către parteneri ai festivalului, pentru toate categoriile de public.

 

Accesul la oricare dintre cele 3 secțiuni ale Bucharest Tech Week se face prin înregistrarea online pe www.techweek.ro. Accesul la Tech Expo este gratuit, doar în baza înregistrării online. Pentru accesul la  Business Summits, membrii CCIFER au parte de 10% discount la rezervarea unui loc, prin utilizarea codului: AG10FR.

 

 

 

 

 

 

Pentru informații suplimentare, urmăriți platformele oficiale de comunicare:           

www.techweek.ro 
Facebook.com/TechWeekRO
Facebook Event - Bucharest Technology Week 2019

 

Partenerii summiturilor de business din cadrul Bucharest Tech Week 2019 sunt:

George – primul banking inteligent. O inovație BCR - MAIN PARTNER

 

IQOS - INNOVATION SUMMIT PARTNER

ABBYY – Fintech Summit Partner

METRO SYSTEMS - JAVA SUMMIT PARTNER

UiPath - .NET SUMMIT PARTNER

 

Sponsorii Bucharest Tech Week 2019 sunt:

Microsoft, Engie, Carrefour, AirMotion, Moldova IT Park, E.ON Energie România, Michelin, Electromagnetica, Luxoft, mirro, pAIdAnalytix, Auka, Endava, eSolutions, ApPello, 2checkout, bitMahavi, Fitbit, Wolf Theiss, Gemini Solutions, Trencadis

 

 

L’OR - Networking & Coffee Partner

Bright Agency - Digital Partner

VIVA Telecom - Internet Partner

 

Parteneri media:

KISS FM, Business Review

 

Plus d'actualités

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

For 10 years, we have been supporting and awarding entrepreneurs in Romania! Creative and persevering entrepreneurs, whose vision changes the world. ...

Membri

EY Entrepreneur Of The Year Romania 2024

De 10 ani, susținem și premiem antreprenorii din România! Antreprenorii creativi și perseverenți, a căror viziune schimbă lumea. Programul EY...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !