Noi membrii

Capgemini

Capgemini este un lider global în încheierea parteneriatelor cu companii pentru a-și transforma și gestiona afacerea prin valorificarea puterii tehnologiei. Grupul este ghidat zilnic de scopul său de a dezlănțui energia umană prin tehnologie pentru un viitor incluziv și durabil. Capgemini este o organizație responsabilă și diversă, cu 290.000 membri de echipă în aproape 50 de țări. Cu o moștenire puternică de 50 de ani și o expertiză profundă în industrie, Capgemini a obținut încrederea clienților săi pentru a răspunde întregii arii de nevoi ale afacerii lor, de la strategie și design până la operațiuni, alimentate de universul inovator și în evoluție rapidă a cloud-ului, date, AI, conectivitate, software, inginerie digitală și platforme. Grupul a raportat în 2020 venituri globale de 16 miliarde EUR.

În România, Capgemini se regăsește în 5 locații cu peste 1100 de angajați, situate în București, Cluj, Brașov, Iași și Suceava. La nivel local, Capgemini se mândrește cu un portofoliu de oferte care integrează cele mai bune tehnologii precum transformarea digitală, soluțiile cloud, securitatea cibernetică, analiza informațiilor și datelor și managementul serviciilor IT. Având inovația în nucleul nostru, valorificăm puterea tehnologiei pentru a servi ambițiile clienților noștri cu practici precum servicii de consiliere în afaceri, experiență digitală, SAP, analiza de informații și date, dezvoltare și testare software personalizată și servicii gestionate. În cele din urmă, soluțiile noastre orientate spre clienți sunt adaptate provocărilor din sectoare precum serviciile financiare, telecomunicații, media și tehnologie, energie și utilități, bunuri de larg consum și retail, sănătate, producție etc.

Website:

https://www.capgemini.com

Plus d'actualités

Noi membrii

PSC Group

PSC Group este o afacere de familie, cu capital 100 % românesc, prezentă din anul 1997 pe piața construcțiilor si dezvoltărilor imobiliare din...

All news

Share this page Share on FacebookShare on TwitterShare on Linkedin
Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !

Close

Descoperă spațiul tău personal pe ccifer.ro !